News: September 21st, 2019, The Tinyportal team is pleased to announce the release of ~~ TinyPortal 1.6.4! GET IT NOW!!!

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

December 14, 2019, 01:55:20 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 189280
  • Total Topics: 20775
  • Online Today: 52
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 1
Guests: 39
Total: 40

Author Topic: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!  (Read 7298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

smartmouse

  • Guest
[Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« on: January 24, 2010, 05:36:37 PM »
Hello, after the upgrade of TP to the latest version i have this error in home page of my forum:

Quote
Fatal error: Call to undefined function TPortal_sidebar() in /home/myhost/public_html/mysite.com/Sources/Load.php(1758) : eval()'d code on line 456

and this is what i have at line 456 of Load.php:

Code: [Select]
if (empty($user_settings['additionalGroups']))
$user_info = array(
'groups' => array($user_settings['ID_GROUP'], $user_settings['ID_POST_GROUP'])
);
else
$user_info = array(
'groups' => array_merge(
array($user_settings['ID_GROUP'], $user_settings['ID_POST_GROUP']),
explode(',', $user_settings['additionalGroups'])
)
);
}


Besides i have all these errors in the Error log page:

Quote
8: Undefined index: tp-download
File: /home/myhost/public_html/mysite.com/Themes/default/languages/TPShout.italian.php (main_above sub template - eval?)
Linea: 710

8: Undefined index: smileys_enabled
File: /home/myhost/public_html/mysite.com/Sources/TPmodules.php
Linea: 1758

8: Undefined index: tp-forum
File: /home/myhost/public_html/mysite.com/Themes/default/languages/TPShout.italian.php (main_above sub template - eval?)
Linea: 707

8: Undefined index: TPortal_front_type
File: /home/myhost/public_html/mysite.com/Themes/default/languages/TPShout.italian.php (main_above sub template - eval?)
Linea: 705

How to find the problem and how to solve all these errors?
« Last Edit: January 31, 2010, 03:42:16 PM by ZarPrime »

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #1 on: January 24, 2010, 07:01:48 PM »
smartmouse, please use the search. Every one of those errors has been reported. And most likely have a fix posted for them as well.

Offline Freddy

  • Code
  • *
  • Posts: 1615
    • AiDreams
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #2 on: January 25, 2010, 07:12:23 AM »
Don't forget that this is a BETA version Smartmouse  ;)

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #3 on: January 26, 2010, 05:35:04 AM »
I searched and searched but i can't understand what could be the problem (i'm referring to the first error).
Then i tried to install a copy of my current them (original, with no modifications) and i have the same error!

So i understand that my theme is not compatible with TP v1.0 Beta 4.

Am i right?

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #4 on: January 26, 2010, 06:59:32 AM »
Hmmm, maybe this will help --> http://www.tinyportal.net/index.php?topic=23547.0

ZarPrime

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #5 on: January 26, 2010, 07:34:07 AM »
I have already read that topic. The problem is the same (the same error message that disappears if i log in) but the cause is different. I disinstalled old version of Tp (v0.9.8 ) and i installed v1.0 Beta 4, throught Packages manager and without any problems or error messages.

So, what can i do to solve this problem?

In the meanwhile i contacted Crip, the creator of my theme (Black14k) to see if he can help me founding the problem in his theme.

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #6 on: January 26, 2010, 07:52:23 AM »
OK, so you read the topic, but did you do as Ichbiin suggested in that topic? ...
http://www.tinyportal.net/index.php?topic=23547.msg190513#msg190513

How do I manually install TinyPortal

ZarPrime

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #7 on: January 26, 2010, 08:21:13 AM »
ZarPrime, i don't understand, maybe because of my english.
I'm saying that i have not problems to install TP.
In that topic an user says that installed TP by copying files and IchBin told him how to correctly install TP.

I think i don't need to manually install TP. Am i wrong?

Offline Crip

  • Jesus Inside.
  • Themes
  • *
  • Posts: 4168
  • Theme Support
    • Cripzone
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #8 on: January 26, 2010, 08:28:49 AM »
Why not share a link to Site so we can actually see it ??
I have become comfortably numb!

Cripzone | Crip's Free 2.0.2 Themes


smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #9 on: January 26, 2010, 09:32:32 AM »
www. mon*ywant*rsforum.com

* = e