News: When asking for support, it helps us and you, if you read the Posting Guidelines

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

August 21, 2019, 05:35:24 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3751
  • Latest: tom888
Stats
  • Total Posts: 188690
  • Total Topics: 20745
  • Online Today: 41
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 21
Total: 21

Author Topic: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!  (Read 7110 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #10 on: January 26, 2010, 09:56:58 AM »
I don't know what you did to fix it but, for some reason, your site no longer has that error on the FP, and now looks great. O0

ZarPrime

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #11 on: January 26, 2010, 09:57:26 AM »
As i told to Crip in the last PM that i send him, i removed the maintenance mode and now the forum works like before!!

What the hell is happened??? Was the maintenance mode on SMF v1.1.11 and TP v1.0 Beta 4 not compatible with my theme?!?

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #12 on: January 26, 2010, 09:59:35 AM »
I leave you in the able hands of Crip, the Theme Master. :D

ZarPrime

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #13 on: January 26, 2010, 10:05:18 AM »
Eh eh eh, thank you!

Offline Crip

  • Jesus Inside.
  • Themes
  • *
  • Posts: 4168
  • Theme Support
    • Cripzone
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #14 on: January 26, 2010, 03:40:05 PM »
Why report me after i helped you?

All you had to do is ask .......
« Last Edit: January 26, 2010, 03:42:37 PM by Crip »
I have become comfortably numb!

Cripzone | Crip's Free 2.0.2 Themes


Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #15 on: January 26, 2010, 05:59:40 PM »
I wouldn't take offense Crip, he apparently just didn't want his link visible and thought that to be the quickest way to get it removed. No big deal.

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #16 on: January 26, 2010, 11:27:50 PM »
Why report me after i helped you?

All you had to do is ask .......

I did ask to you, but maybe you go away from pc and i had to use a quicker way as said by IchBin.
I'm sorry if you think that i reported you :(

Ehm... about my last question?

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #17 on: January 27, 2010, 05:09:01 AM »
Anyone can help me about my problem?

As i told to Crip in the last PM that i send him, i removed the maintenance mode and now the forum works like before!!

What the hell is happened??? Was the maintenance mode on SMF v1.1.11 and TP v1.0 Beta 4 not compatible with my theme?!?

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #18 on: January 27, 2010, 06:39:24 AM »
If it works now, I don't see the problem.  However, if it still happens when your Forum is set to Maintenance Mode, then it's possible that you have made edits that are causing this to happen.  Are we still talking about the custom theme?  Does this happen with the SMF default theme as well?

If this happens only with the custom theme, where did you download this theme from?  Please give us a link to the site from which you downloaded the theme from so that I can check it on my site to see if I can duplicate the problem.

ZarPrime

smartmouse

  • Guest
Re: [Upgraded to 1.0 Beta 4] A lot of errors!
« Reply #19 on: January 27, 2010, 08:43:34 AM »
If it works now, I don't see the problem.  However, if it still happens when your Forum is set to Maintenance Mode, then it's possible that you have made edits that are causing this to happen.  Are we still talking about the custom theme?  Does this happen with the SMF default theme as well?
Yes, it is the custom theme.
It doesn't happen with default theme.

Quote
If this happens only with the custom theme, where did you download this theme from?  Please give us a link to the site from which you downloaded the theme from so that I can check it on my site to see if I can duplicate the problem.
It's a premium theme (Black14k, it's 3 years old), how to give it to you?