News: When asking for support, it helps us and you, if you read the Posting Guidelines

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

September 22, 2019, 04:54:05 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 188941
  • Total Topics: 20756
  • Online Today: 96
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 60
Total: 60

Author Topic: Re: TP install not working  (Read 6117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mariodieck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 9
Re: TP install not working
« on: May 28, 2012, 12:03:22 PM »

Link to my site: http://www.der-ls-treffpunkt.de
SMF version: 2.0.2
TP version: 1.0
Default Forum Language: German
Theme name and version: MysticJade 2.0
Browser Name and Version: Firefox

Hello, I have almost the same problem

I have installed SMF 2.0.2 and TP 1.0 installed with the package manager. I get an error message

German:
1.    Modifikation ausführen    SMF2/install.xml    Änderungs-Ausführungsfehler
2.    Modifikation ausführen    SMF2/install.xml    Änderungs-Ausführungsfehler

Offline WillyP

  • Support Team
  • *
  • Posts: 769
    • Planet Descent
Re: TP install not working
« Reply #1 on: May 29, 2012, 05:10:54 AM »
I have split your post off from TP install not working.

Please edit your post to describe your problem more fully and include the information requested here:

Please read the Posting Guidelines

Offline DeVIL-I386

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 27
Re: Re: TP install not working
« Reply #2 on: November 19, 2013, 06:26:17 PM »
Although the problem has done for you because you used a different CMS, I'd like to solve the problem, for all other seeking help with the same problem, link here: http://www.tinyportal.net/index.php?msg=281530

Offline WillyP

  • Support Team
  • *
  • Posts: 769
    • Planet Descent
Re: TP install not working
« Reply #3 on: November 20, 2013, 06:36:41 AM »
Thank you for the link, however as this is over a year old, there's no point in continuing this thread.