TinyPortal

Development => Support => Installation => Topic started by: mariodieck on May 28, 2012, 12:03:22 PM

Title: Re: TP install not working
Post by: mariodieck on May 28, 2012, 12:03:22 PM

Link to my site: http://www.der-ls-treffpunkt.de
SMF version: 2.0.2
TP version: 1.0
Default Forum Language: German
Theme name and version: MysticJade 2.0
Browser Name and Version: Firefox

Hello, I have almost the same problem

I have installed SMF 2.0.2 and TP 1.0 installed with the package manager. I get an error message

German:
1.    Modifikation ausführen    SMF2/install.xml    Änderungs-Ausführungsfehler
2.    Modifikation ausführen    SMF2/install.xml    Änderungs-Ausführungsfehler
Title: Re: TP install not working
Post by: WillyP on May 29, 2012, 05:10:54 AM
I have split your post off from TP install not working (http://www.tinyportal.net/index.php?topic=34924.new#new).

Please edit your post to describe your problem more fully and include the information requested here:

Please read the Posting Guidelines (http://www.tinyportal.net/index.php?topic=581)
Title: Re: Re: TP install not working
Post by: DeVIL-I386 on November 19, 2013, 06:26:17 PM
Although the problem has done for you because you used a different CMS, I'd like to solve the problem, for all other seeking help with the same problem, link here: http://www.tinyportal.net/index.php?msg=281530
Title: Re: TP install not working
Post by: WillyP on November 20, 2013, 06:36:41 AM
Thank you for the link, however as this is over a year old, there's no point in continuing this thread.