News: When asking for support, it helps us and you, if you read the Posting Guidelines

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

October 18, 2019, 07:44:19 PM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3756
  • Latest: Ocean
Stats
  • Total Posts: 189090
  • Total Topics: 20764
  • Online Today: 73
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 43
Total: 43

Author Topic: TP icons and images not uploading on install  (Read 4728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline virtualdave

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
TP icons and images not uploading on install
« on: March 07, 2012, 07:33:41 PM »
Link to my site: http://http://www.icefishin247.com/test1/
SMF version: SMF 2.0.2
TP version: 1.0 RC4

Default Forum Language: English
Theme name and version: Default
Browser Name and Version: IE8
Mods installed: Tiny Portal

Related Error messages:

(/home/icefishi/public_html/test1/tp-files/tp-plugins/javascript/whizzywig/deutsch.js) [<a href='function.copy'>function.copy[/url]]: failed to open stream: Not a directoryFile: /home/icefishi/public_html/test1/Sources/Subs-Package.php
 


Error from ftp client:Internal error, failed to convert the data to a format that the server is able to process. May be the file or text contains unexpected characters.

So this is a fresh install of SMF and Tiny Portal. second time around same problem no TP images, icons etc. After the first time I deleted everything off the server, files folders database. I downloaded fresh SMF and TP files and installed again. SMF went smoothly both times. TP is not loading the themes/default/images/tinyportal folder. I tried to place it with my Coffee Cup FTP client and got the last error from it. Any thoughts?
thanks
vd

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: TP icons and images not uploading on install
« Reply #1 on: March 07, 2012, 07:35:46 PM »
Hard to say without being your server admin. However, if you were unable to upload a file through an FTP client, I'd say you have some type of server problem. You may want to contact you host and ask them why you can't upload a file.

Offline virtualdave

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
Re: TP icons and images not uploading on install
« Reply #2 on: March 07, 2012, 07:38:11 PM »
I can up load files just not those specific ones. I uploaded all the SMF files with that FTP.
VD

Offline virtualdave

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
Re: TP icons and images not uploading on install
« Reply #3 on: March 07, 2012, 07:39:45 PM »
the package manager loaded the TP files except for the folder in question.
vd

Offline Lesmond

  • Do what you have to!
  • Administrator
  • *
  • Posts: 3129
    • Tiny Pix... Free Image Hosting and Sharing.
Re: TP icons and images not uploading on install
« Reply #4 on: March 07, 2012, 08:09:28 PM »
this seems to be a server issue, have you tried to upload through your CP. also check permissions too on the folders, (ie chmod  to 775 or even 777 (not recommended) )
Please don't PM me for support without an invitation.


Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: TP icons and images not uploading on install
« Reply #5 on: March 07, 2012, 08:21:26 PM »
I can up load files just not those specific ones. I uploaded all the SMF files with that FTP.
VD

Then you need to contact your host. As it would seem file permissions on the server are not allowing you to complete what you need to do.

Offline virtualdave

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
Re: TP icons and images not uploading on install
« Reply #6 on: March 07, 2012, 09:21:30 PM »
Will Do
vd