News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

November 14, 2019, 09:22:05 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 189259
  • Total Topics: 20772
  • Online Today: 435
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 61
Total: 61

Author Topic: Moved to another provider :s  (Read 1425 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Amaruq

  • Guest
Moved to another provider :s
« on: December 04, 2007, 02:36:08 PM »
Hi all,

I have just moved to another provider but unfortunately things don't go as smooth as I'd hoped for.
What I have done is:
Created a backup on the old hosting
- Dumped the mysql database
- FTP'ed all files and folders locally

Restored on the new hosting
- Imported the mysql dump
- FTP'ed all files and folders to the same location
- Changed mysql settings in Settings.php
- CHMOD Settings.php en packages folder to 777
- Used repair_settings.php

When I access the site (http://www.brandweerzele.be/portal) I get :
Call to undefined function TP_loadTheme() in /opt/www/.../Sources/Load.php on line 1160

I've searched the boards and found several solutions but can't seem to find THE solution.

I have installed and customized several mods so I really really hope I can get it working again without reinstalling everything.
Was I foolish in thinking it was 'just' a simple drag and drop ?
Anyway any help would be very much appreciated.

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: Moved to another provider :s
« Reply #1 on: December 04, 2007, 02:39:54 PM »
Search for the error string and you will have several answers on how to solve it.

*Call to undefined function TP_loadTheme()*