Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

June 03, 2020, 04:31:52 PM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 190078
  • Total Topics: 20839
  • Online Today: 143
  • Online Ever: 917
  • (January 21, 2020, 09:02:26 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 51
Total: 51

Author Topic: Articles Problem  (Read 1622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohnD

  • Guest
Articles Problem
« on: July 05, 2006, 08:58:12 PM »
I am having an issue with adding articles.  No matter what I try, I keep getting the following error: 
Quote
403 forbidden

Server configuration does not allow access to this page. Please go back and try again.

So, any suggestions on what to do to correct this?

Techdomain

  • Guest
Re: Articles Problem
« Reply #1 on: July 05, 2006, 09:08:50 PM »
possibly a mod_security problem?

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=34270

try that - if it doesnt make a difference, then it is something else...

Xarcell

  • Guest
Re: Articles Problem
« Reply #2 on: July 05, 2006, 10:11:43 PM »
I think Tech is right...

Techdomain

  • Guest
Re: Articles Problem
« Reply #3 on: July 05, 2006, 10:15:10 PM »
Theres a first time for everything, so hopefully :P

I had the same sort of thing - it extended to forum posts too. I could post no worries, but one thing kept killing me (err 403). only a bit of searching/asking solved that one!