TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 195,996
  • Total Topics: 21,327
  • Online today: 386
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 254
  • Total: 254

TinyPortal v0.8.6 © Bloc kaldırmak

Started by [CLUB], May 31, 2006, 09:07:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[CLUB]

TinyPortal v0.8.6 ÂÃ,© Bloc  forum altında bu yazıyı nsl kaldıra billiriz yapan arklar var bilgileni bizimle paylaşınlar kafayı yedim  :tickedoff: :tickedoff:

pheadrus

index_template.php dosyasında tiny portal diye arama yap ortaya Çıkar. Zaten echo fonksiyonu iÇinde olduÄŸu iÇin direk o yazıyı silebilirsin... ama ben silmiyorum mesela, Çünkü adam emek vermiÅŸ, silmeye elim varmıyo. sadece altına modified by pheadrus yazdım o kadar  ;)

deniz

club buyaptığın aÇık kaynak kodu kullanım şartlarına ters.

burda insanların bir dünya emeği var ve karşılığında tek istedikleri imzalarının ve linklerinin yer alması.

sen bu scripti (forum/portal) bu şartları kabul etmiş oluyorsun.. ama şimdi de diyorsun ki ben silicem.. bu ahlaki bir davranış değil..

KirpiX

bu Çok büyük bir terbiyesizliktir. Bu sistemi geliştirmek iÇin gece gündüz Çalışan kişileri enayi yerine koymaktır

lordsebo

bencede arkadaÅŸlar belkide modifiye edilmiÅŸtir diyebilirsiniz ama bu olmaz.

Hakan4545

bence modifiye edilmiştir de yazılamaz neyi modifiye ettinde yazıyosun???

pheadrus

Quote from: Hakan4545 on June 22, 2006, 05:34:15 PM
bence modifiye edilmiştir de yazılamaz neyi modifiye ettinde yazıyosun???

E bu da bir görüş tabi ki...
Ama arkadaşlar, unutmayın silmeme kanunu yok ortada. Bloc da bunu birkaÇ yerde yazmış dikkat edersiniz. Bu iş sadece saygı meselesi, emek vermiş birinin emeğine saygıdır ordaki yazı.
hadi sağlıcakla...

deniz

silmeme kanunun olmadığını nerden Çıkardın. bi kere bunu silip kendi ismini yazmak veya kendin yapmışsın imajı yaratmak sahtekarlıktan başka birşey değil. bundan daha büyük kural mı olur ?

onun dışında BLoc un kaldırabilirsiniz şekilde bir kaÇ yazısına hiÇ denk gelmedim.. bikaÇ örnek verir misin ?

Stri0n

Arkadaslar Bende Yeniyim Ve Bende Değiştirmek İstiyorumn ama Değiştirme Derken Kendime Yonelik Bir Ceviri Değil . Yapmak istediğim Sadece Bir Acık Bulundugunda Siteleri googledan Arıyorlar Ve Burda Bu Tabana Sahip oldugum Gözukmesin İstiyorum Mesela