TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 500
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 112
  • Total: 112

türklerin yaptığı hack girişimlerinden utanıyorum !

Started by deniz, May 17, 2006, 09:08:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deniz

abicim kim ne dersen desin ben bu türklerin yaptıkları hack giriÅŸimlerinden, yaptıkları adminlere özel PM leri okutan mod. lardan filan utanÇ duyuyorum  :-\

elin gavurları habire bir şeyler üretmeye Çalışırken bu kadar türk gelip gidiyor bu sitelere yaptıkları sadece nasıl milleti hackleriz, özel yaşamlara nasıl gireriz gibi bilgileri toplamak yada sadece yapılanları kopyalamak.

şimdi de burdaki soldaki seslenme modülüne baktım yine bir türk seslenmeye yönelndrime yazarak burayı da hacklemeye Çalışmış.. benim cocukforum.com sitesi var sadece cocukların yazdıkalrı bir yer.. orayı bile hacklemeye Çalışıyorlar..

duygularımda haksız mıyım ?  >:(

BARAN

Haklısınız ve yazdılarınıza katılıyorum.
Maalesef bu tür sorunları tüm webmasterlar kendi Çaplarında yaşıyorlar. sanırım sizin site de bu konu iÇin bir yazı yazılmıştı. Çok hoşuma gitmişti ve not ettim bir yere. üzerime gelenlere de bu mesajı yolluyorum.
emekle bir yere gelemeyen zavallı insanların yıkımla kendilerini varetme Çabası

Düşüncem:
Foruma katkı sunacaklarına , paylaşımlarda bulunacaklarına ; yapılan paylaşımları da gölgelendirmeye , forumu kirletmeye basitleştirmeye yönelik tavır ve davranışlar diz boyu!

Benim forum da da basit karaktersiz 1-2 kiÅŸinin yaptıklarıma katkı sunup sevgi saygı görmeye Çalışacaklarına!  Tiny portal yada SMF yi hatim ediyorlar aÇığını bulup sitemi hacklemek iÇin.
Az önce bana ÖM atıp güya bu shoutbox aÇıktan beni hackleyip başka bir siteye yönlendirme aÇığından bahseden zavallı da bu yazdıklarımı okuyup , olgunlaşır temenilerimle...

sıfır forum da ne yazmıştı ?
emekle bir yere gelemeyen zavallı insanların yıkımla kendilerini varetme Çabası

deniz

işin ilginci genel bu işlere yeltenenler ne yazı ki kendilerini milliyetÇi, müslüman olarak lanse eden tipler.. halbuki bu yaptıkları ile kendi misyonlarına tam da ters olan bir icraat gerÇekleştiriyorlar.
sonuÇta türk-müslüman imajı yıkıcı ve işe yaramaz bir tiple yabancıların gözünde canlanmaya başlıyor.

Çok yazık..  :(

Nonpremium

ya bu lamerlerden Çektiğim kadar kimseden Çekmedim. Siteme coppermine yada shout box kurmaktan Çekinir oldum. Nedir bu rezillik ya..

sharaph

kardeÅŸim sen ne dediÄŸinin farkında mısın?=  >:(
o zaman git Türklerin yaşamadığı bir yerde yaşa...
tamam haklı olabilirsin. etrafta yığınla lamer var. ama hangisinin gerÇekten Türk olduğunu nerden biliyorsun?
yeterince karalama kampanyası varken bu tip bir başlıkla kimlerin ekmeğine yağ sürüp kimlere hizmet ettiğinin farkındamısın :tickedoff:
provakatörlük yapma...
eğer bir şeye inanıyorsan, insanlara bunu anlatmanın farklı yönünü keşfet.
nasıl mı? kendisini hacker zanneden zavallı lamerlere msn'den ya da mailden anlat durumu. kaÇ kişiyi bu yoldan Çevirdin, kaÇ kişiye böyle bir hizmet verdin ki Türklerden utanıyorum diye yazı yazıyorsun.

böyle bir başlığı kabul etmiyorum.
derhal silinmesi gereken bir konu.
tekrar ediyorum:
utanıyorsan, git özendiklerinle yaşa.
biz burda insanlara doğruyu göstermeye devam edeceğiz . elbet neticede değişecekler. bir site iÇin bir millete hakaret edemezsin.
git o hacker bozuntusu kimse ona hakaret et!!!!!!!!!!!!!!!

deniz

ben ne dediğimin farkındayım..
forumlarda türklerin site Çöketme konusundaki Çalışmalarını (!) eleştiren tek bir yazı var mı ?

türküm, doğruyum, Çalışkanım ... deriz ama bunu farklışekillerde göstermekten de gayrı durmayız.

yaptığım neden provokatörlük olsun ki.. sen bu sitede tüm 81, 85, 88 li türk telekom IP lerinin banlanmasından bahsedildiğini duymadın mı.. müdahale edip söylemesem şu an sen buraya yazı dahi yazamayacaktın.

lamerlerlerle ilgili baÅŸlıklara bakarsan nerdeyse tüm yabancı sitelere türkler tarafndan saldırılar yapıdlıdığını görürsün. hatta bunların arasında Çocuklar iÇin olan benim yaptığım bir siteye küfür dolu mesaj atmak da dahil. Çocukların yazdığı bir siteye a.q ... neden bu site hacklenemiyor.. gibi ÅŸeyler yazmak ve milliyetÇi sitelere siteyi yönlendirmek yüksek ahlak iÇeren  üstün türk bilincinin (!) bir sonucu olsa gerek.

bu tür insanları eleştirip dışlamak yerine, yazdıklarımın kaldırılmasını istemek bu olumsuzluklara pirim vermektir.

ben zamanında o hacker bozuntularına da ağır küfürler ettim. ama bu yeterli olmuyor. TP sitesinde hack başlıklarına bakarsan hepsinde türklerce yapıldığına dair notlar var. türk imajının böle kendini bilmez geri zekalılarca kirletilmesini eleştiren hiÇ bir yazı görmedim.

arkadaşım kim ne derse desin ben türk olmaktan utanıyorum..

beni eleÅŸtireceÄŸine bu fikrimin deÄŸiÅŸmesini saÄŸlayacak iÅŸler yap.

sharaph

arkadaşım kim ne derse desin ben türk olmaktan utanıyorum..

senin fikrin değişsede ben senden umudu kesmiş durumdayım dostum... sen ancak gider o Çok beğendiğin "elin gavurları " arasında mutlu olursun...
sen bir millete hakaret edemezsin . HELE TÃÆ'Ã...“RK MİLLETİNE ASLA...
yapacağın şey Çok basit.
o gerizekalılar her kimse artık, onlarla mücadele etmek. bu millete hakaret etmek değil.

türk imajının böle kendini bilmez geri zekalılarca kirletilmesini eleştiren hiÇ bir yazı görmedim.

demişsin... aferin sana bak kafan basmaya başladı sonunda. bir kere türk değil Türk olarak yazmadığın sürece senin provokatörlüğünden asla şüphe duymayacağım.
neden mi?
ben 4 senedir hack işleriyle uğraşıyordum, tek nedeni, Ayasofya'nın kilise olmasını isteyen sitelee gerekli dersleri vermek, dinimize milletimize hakaret edenlerel mücadele etmek, bizim ticari sitelerimizi hackleyen aptallarla mücadele etmekti.
ta ki philippagregory sitesini hackleyene kadar. bu site Türk tarihine hakaret ediyor, oradaki birkaÇ dallama bizim sitelere saldırıyordu. zone-h de de yer aldı hacklediğim site.
ama ne oldu? senin gibi birkaÇ utanÇ abidesi, bunu gereksiz buldu.
unutma hack o senin gurur duyduğun "elin gavurlarının icadı, bu bilgisayarda"

şimdi git utancınla yaşa. Çünkü sen 3 tane aptal yüzünden bir millete hakaret edecek kadar sığ bir insansın ve senin Türk olmadığını da tahmin ediyorum.
eğer o kanı taşısaydın damarlarında, kesinlikle böyle bir yazı yazmaz, milletinin adını küÇük harfle yazmazdın...

git o memleketlerde provakatörlük yap. burası senin hakaretlerini taşımak iÇin değil, webmasterlara yardım iÇin kuruldu.

deniz

Çok zor ama umarım bir gün aklın başına gelir..

pheadrus

Abi, bu ne yaa... Ne gerek vardı ÅŸimdi  :(

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.