TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 141
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 90
  • Total: 90

Makale eklemek

Started by redet, May 09, 2006, 03:03:29 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

redet

yeni makale eklediğim zaman bunların anasayfada görüntülenmesini nasıl salarım, şu anda sadece bir tanesini anasayfada görüntüleyebiliyorum, aynı şekilde forumdan bazı konuları anasayfada nası lyayınlarım, şu anda makale ve forumdan sadece bir tanesini anasayda görüntüleyebiliyorum. Ayrıca haber ekleme nasıl yaparım tinyportalı iklk defa kullanıyorum smf ilgili problemim yok ancak tp yi Çözemedim bir türlü.

deniz

makaleyi editlediğin zaman frontpage de göster seÇeneğini işaretleyebilrsin.

mclayn

merhaba arkadaşın söylediği problem bendede var ana sayfada yayınlayamıyorum bi türlü dediğiniz gibi yaptığım halde olmuyor biraz ayrıntılı yazarmısınız...

GladYatoR

Admin bölümünden TinyPortal ayarlar / ön sayfa

yukardaki yere geldiğinizde ön sayfanın yani ana sayfanızın nasıl görünmesini istiyorsanız ayarlayabilirsiniz

Forum mesajlarını göster: denilen yerin karşısından ana sayfanızda görünmesini istediğiniz bölümleri seçin (eklediğiniz makalelerle altlı üstlü görünecektir)

Mesaj numaralarını göster: ana sayfanızda alt alta kaçtane görünmesini istiyorsanız sayıyı ona göre belirtin

Mesajların uzunluğunu göster(karakter olarak): Forumdan bir bölümü ana sayfada yayınlıyorsanız görünen konunun kaç karakteri görünmesini ayarlayabilirsiniz uygun görülen veya benim kullandığım 300

Nelerin görünmesini istiyorsunuz:  burası sizin takıldığınız yerlerden biri

• Sadece forum
  • Her ikisi de(forum ve makaleler)
  • Sadece makaleler
  • Tek sayfa
  • Frontpage Bloklar
  • Direkt olarak foruma git

benim tavsiyem her ikiside ana sayfanızı biraz zengin tutar ve  güncel olmasını saÄŸlarsınız, sadece makaele derseniz sadece makaleler, diÄŸerlerini anlayabiliyorsunuz.
frontpage blok ise microsoftla karıştırmayın oda sıradan bir blok ekleme, front page bloğun diğerlerinden ayrı yanı ana sayfanızın üstünde veya altında gösterebileceğiniz ve foruma girdiğinizde otomatik olarak kaybolması

makale ekleme olayı ise

giriÅŸ kullan       hayır  Evet
Frontpage olarak görünsün mü:    hayır Evet
Kategori oluşturduğunuz kategoriler yer alır

giriş kullan dediğinizde makale ekleme editorunuzde en alta eklediğiniz bölüm ilk önce görülür ve daha fazla linkine tıklayarak editorde en üste oluşturduğunuz bölüm gelir

Frontpage olarak görünsün mü dediğinizde ana sayfanızda yerini alır tabi ön sayfa ayarlarında şu seçeneklerden biri seçili ise
  • Her ikisi de(forum ve makaleler)
  • Sadece makaleler

bunlar seçili deyilse almayacak diğer seçeneklerden birini uygulayacaktır

kategori bölümünü açıklamaya gerek yok

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.