TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
  • Total Members: 3,966
  • Latest: safir45
Stats
  • Total Posts: 195,994
  • Total Topics: 21,325
  • Online today: 777
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 127
  • Total: 127

Dosya Yüklüyemiyorum...?

Started by semto_lopez, April 28, 2006, 08:41:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

semto_lopez

Dosya Yüklemek istedğimde hata veriyor serverla ilgili...
ama host sağlayıcısına sorduk öyle bişey olmaz diyor..

napcam?

oSa

Dosyayı yüklemeye çalıştığın klasörün izinleri ve sahibi nedir/kimdir? Klasörün sahibi webserver ya da nobody olarak görünüyorsa chown yapmak gerekebilir, bugün benzer bir durum başıma geldi: yeni bir hosta geçtim, forumun kendi paket yöneticisi ile yüklediğim mod dosyalarının sahibi webserver olarak görünüyor, dolayısıyla izinleri değiştiremiyordum. chown ile sahibini değiştirmem gerekti.

Clough

Quote from: semto_lopez on April 28, 2006, 08:41:57 PM

napcam?

PHP infodan max. upload files kısmına bakabilirsin. Genelde 2 mb dır onun üstündeki dosyayı upload edemezsin. host yöneticinle konuşabilirsin. Tabi o rakam artırılabilir.

semto_lopez

Quote from: Clough on May 01, 2006, 08:44:52 PM
Quote from: semto_lopez on April 28, 2006, 08:41:57 PM

napcam?

PHP infodan max. upload files kısmına bakabilirsin. Genelde 2 mb dır onun üstündeki dosyayı upload edemezsin. host yöneticinle konuşabilirsin. Tabi o rakam artırılabilir.

artırmıştık ztn ona rağmen..

Quote from: oSa on May 01, 2006, 01:01:48 AM
Dosyayı yüklemeye Çalıştığın klasörün izinleri ve sahibi nedir/kimdir? Klasörün sahibi webserver ya da nobody olarak görünüyorsa chown yapmak gerekebilir, bugün benzer bir durum başıma geldi: yeni bir hosta geÇtim, forumun kendi paket yöneticisi ile yüklediğim mod dosyalarının sahibi webserver olarak görünüyor, dolayısıyla izinleri değiştiremiyordum. chown ile sahibini değiştirmem gerekti.

dediğin galiba CHMOD 777 yapmak gerektiğini sölüyosun tp-downloads klasörünü yaptık biz başka bi klasörüde mi yapmak gerekir? acaba..?

oSa

verdiÄŸi hata nedir tam olarak?

semto_lopez

Dosya yükleme tamamlanamadı.Yükleme Çok uzun sürdü ya da server yöneticisinin size verdiği alandan daha büyük bir yükleme yapmayı denediniz.

Ayrıntılı bilgi iÇin server adminiyle görüşün.

alaka yok yazanla host 250 mb ben 4 mb lık mp3 yüklüyorum... uzantı .zip(uyuyuor) , boyut da uyuyor...

oSa

Dosyayı ftp mi yoksa download modulü ile mi atıyorsun?

cumhurkorkut

TP modülü ile atıyordur bence.

oSa

eğer öyleyse, tp modülü ile sahte (küÇük) bir dosya atıp daha sonra gerÇek dosyayı ftpden aktarıp ismini değiştirmek işe yarayabilir.

semto_lopez

o uzun olur nie yüklemiyo ki CHMOD ayarını hangi klasörlere yapcaz?

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.