News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

November 15, 2019, 10:50:59 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 189259
  • Total Topics: 20772
  • Online Today: 133
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 47
Total: 47

Author Topic: a forum that errors with tp install  (Read 1909 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rbh

  • Guest
a forum that errors with tp install
« on: April 16, 2006, 05:27:45 PM »
    this is a forum i put up a few months ago. i just upgraded it to 1.1rc2 from rc1 and installed the arcade mod, all with no problems. i just tried to get tinyportal .8.6 installed and get this error.

8.Execute Modification  ./Themes/default/index.template.php     Test failed
9.Execute Modification    ./Themes/babylon/index.template.php    Test successful

of course the old theme was babylon, but i prefer the core default them of rc2. am i going to have to manually change code in the default index.template? if so, what are the changes. thanks.
« Last Edit: April 16, 2006, 10:16:33 PM by rbh »

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: a forum that errors with tp install
« Reply #1 on: April 16, 2006, 08:25:16 PM »
IF the test fails then yes you need to manually change the code. If you look at the tp_modifications file you will see the changes that are needed for the default theme.

rbh

  • Guest
Re: a forum that errors with tp install
« Reply #2 on: April 16, 2006, 09:46:03 PM »
thanks ich.......i couldn't find several of the search strings in the index.template i needed to change so i better not mess with it for now on that forum. some of the search for strings were different but similiar and some i couldn't even find. maybe this was from doing an upgrade rather then a fresh install? ???

rbh

  • Guest
Re: a forum that errors with tp install
« Reply #3 on: April 16, 2006, 10:16:09 PM »
    i got it finally. i just uninstalled the arcade mod then tp installed with no errors, and the arcade reinstalled just fine. ::)

thanks ich