TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
  • Total Members: 3,966
  • Latest: safir45
Stats
  • Total Posts: 195,994
  • Total Topics: 21,325
  • Online today: 777
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 102
  • Total: 102

TP Kurulumu

Started by deniz, March 29, 2006, 05:57:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deniz

TP 0.8.6 Kurulumu

SMF v1.1 RC2
TinyPortal 0.8.6

Safe Mode  OFF olmalı

Önemli Not: Mevcut SMF kurulumunuzu ve database inizi yedeklemeyi unutmayın.

Tiny Portal doğru şekilde yüklenmiş SMF ye ihtiyaÇ duyar. Eğer henüz SMF yüklemediyseniz yükleyiniz.

1. SMF de admin olarak giriş yapın.
2. Klasör (directory) hakları SMF iÇin geÇerli olan şekliyle olmalıdır. Bunu anlamak iÇin paket yönetimine gelin.

SMF>Admin>Forum Kontrolleri > Paketler > SeÇenekler > İzinleri sıfırla kısmında "Sadece standart dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır." seÇeneğini seÇ ve "Dosya izinlerini değiştir" e tıkla.

Tiny Portal'ın Paket Yönetiminden Kurulumu

1. Tiny Portalın install dosyasına kendi pc nize kopyalamış olmalısınız.
en son sürümü buradan indirebilirsiniz.

2. Paket yönetimine gelip "Paket yükle" ve "Gözat" a basıp install dosyanızı seÇin ve yükleyin.

Ekranınızda "Paket başarı ile yüklendi." ve

TinyPortal [ Uygula ] [ Dosyaları Göster ] [ Geri ]

Çıkacaktır. Siz "uygula"ya basın

Karşınıza yüklenen dosyaların listesi gelecek. Sonra da "şimdi kur" a basın.

TP kurulumunuz tamamlandı.

Ã...žimdi de TP iÇin türkÇe dil dosyalarını yüleyelim. Bunun iÇin buradaki linke gidin. Kopyaladığınız zip li dosyanın iÇeriÄŸini forum/Themes/default/languages/ klasörüne kopyalayın.

Sıra TP ye özel Temaları yüklemeye geldi. TP temalarını bu adresden beğenip Pc nize kopyalayın.

'Admin panelde > Forum Ayarları > Temalar ve Görünüm > Yeni tema yükle' den pc nize kopyaladığınız temaları programa yükleyin.

Yeni TP + SMF siteniz hayırlı olsun   :coolsmiley:

cumhurkorkut

sağol. Yeni arkadaşlar iÇin iyi bir kaynak. Bir arkadaş moderatör atansa da konu falan yapıştırabilsek. Ben bunun iÇin bir Bloc'a başvurayım.

reLaX7

bozkurt18

yaa tamam güzelde bende bir hata verdi
DeÄŸiÅŸiklikyapılacak   /home/forumex/public_html/forum/Themes/default/index.template.php Test BaÅŸarısız

deniz

1. kullanıdığın SMF versiyonu 1.1 RC2 mi ?
2. index.template.php dosyasında daha önce yapılan bir değişiklikle Çakışıyor olabilir. Eğer yüklü Çakışan modlar varsa onları sil veya bu dosyayı manual olarak değiştirmeyi dene.
3. yine olmazsa ve yüklü modlarını gözardı edebilyorsan hiÇ işlenmemiş bir index.template.phph dosaysını install zipinden Çıkarıp kopyala.

DRuMLiNe

Teşekkür ederiz deniz ;)

KirpiX

arkadaÅŸlar smf rc2 ve tinyportal TinyPortal 0.8.6 kullanıyorum kurdum ikisinide ama tinyportal kurduktan sonra hangi smf modunu yüklemeye Çalışsam eÄŸer boardindex.template.php yada indextemplate.php dosyalarında deÄŸiÅŸiklik yapacaksa  test baÅŸarısız uyarısını alıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz?

bozkurt18

Quote from: deniz on March 29, 2006, 08:43:57 PM
1. kullanıdığın SMF versiyonu 1.1 RC2 mi ?
2. index.template.php dosyasında daha önce yapılan bir değişiklikle Çakışıyor olabilir. Eğer yüklü Çakışan modlar varsa onları sil veya bu dosyayı manual olarak değiştirmeyi dene.
3. yine olmazsa ve yüklü modlarını gözardı edebilyorsan hiÇ işlenmemiş bir index.template.phph dosaysını install zipinden Çıkarıp kopyala.
manuel kurlulm yaptım saol deniz

yetkili

hangi temaya kurdun acaba..default ise index.template.php dosyanı alabilirmiyim? teşekkürler..

cumhurkorkut

Arkadaşım. Kendin localine yeni bir SMF+TP kur. Sonra onun default index.template.php'sini al.

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.