Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

November 26, 2022, 11:30:06 AM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3853
  • Latest: tty456
Stats
  • Total Posts: 193608
  • Total Topics: 21103
  • Online today: 74
  • Online ever: 3540
  • (September 02, 2022, 06:38:54 PM)
Users Online
Users: 1
Guests: 38
Total: 39

Author Topic: Hyperlinks not working on Front Page  (Read 1119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kokoro

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 9
Hyperlinks not working on Front Page
« on: July 10, 2022, 06:16:53 PM »
Link to my forum: https://www.AnimeRPGs dot com/
SMF version: 2.1.2
TP version: 2.2.2
Default Forum Language: English
Theme name and version: Default (with Curve Color Changer v. 1.3 MOD)
Browser Name and Version: Firefox 102.0.1 (64-bit)
Mods installed: Activity Bar (2.0.1), Avatars Display Integration (1.5.3), Curve2 Color Changer (1.3), Dice Roller BBcode (2.0), Login Menu Button (2.0), Members Online Today (1.0), More Spiders (1.3.1), Post as Another Member (1.6), SMF 2.1.2 Update (1.0), SMF Gallery Lite (7.1), SMFPacks Social Login (2.3.2), Similar Topics (1.2.2), Yet Another Spoiler Mod (1.2)
Related Error messages: N/A

Problem:  Web links aren't working on Front Page article.

Code: [Select]
[list]
[li][url="https://www.animerpgs.com/index.php?topic=3.0"]Introduction to the Site[/url][/li]
[/list]

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 3334
    • FJR-club Nederland
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #1 on: July 10, 2022, 10:46:39 PM »
Please provide more detail ; links are not working in what? Forum topics? Blocks? Articles ?

Please provide a full description on what you did to create the broken link.
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 3334
    • FJR-club Nederland
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #2 on: July 11, 2022, 01:01:56 AM »
I just put your code in a frontpanel BBC code block on a test site and the link works just fine…

Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7413
    • Camera Craniums
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #3 on: July 11, 2022, 01:24:50 AM »
@rjen, did you click the link to see if it works?  It breaks for me on my test site.

I reported this bug some time back, when all my article links broke.  Seems removing the " " from beginning and end of link, then resaving seems to fix it.

Also, if I remember it was working ok in a front page block, it was bbc articles where they had this issue.

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 3334
    • FJR-club Nederland
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #4 on: July 11, 2022, 02:00:24 AM »
Yeah, the link works just fine. The issue you are referring to was fixed in TP 2.2.2...

I assume you are referring to this one:
https://www.tinyportal.net/index.php?topic=36743.msg302241#msg302241
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

Offline Kokoro

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 9
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #5 on: July 11, 2022, 04:53:05 AM »
Thank you!  Manually removing the end quotes fixed the problem.  I'll just have to remember to do that whenever I edit or make a new BBC article.

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 3334
    • FJR-club Nederland
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #6 on: July 11, 2022, 04:55:31 AM »
Just reproduced it in a BBC article. It is actually the same issue we saw on the BBC blocks before: if the link is created with the quotes it breaks when parsed..

Remove the quotes and link will work, but it will break the next time the article is saved...

It is definately a bug in the BBC articles...

Note: I was a bit confused by the statement that links break on the frontpage. The link breaks in the article regardless of where is it showing...
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

Offline Kokoro

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 9
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #7 on: July 11, 2022, 04:57:20 AM »
Sorry, that was poor vocabulary on my part.  That's the only place I'm using articles at the moment.

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7413
    • Camera Craniums
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #8 on: July 11, 2022, 11:18:01 AM »
Yeah, the link works just fine. The issue you are referring to was fixed in TP 2.2.2...

I assume you are referring to this one:
https://www.tinyportal.net/index.php?topic=36743.msg302241#msg302241

Yes, that was the one, I was confusing it with my other issue where it stripped all my bbc html tags and broke my articles.  But yes that thread you mentioned is the one.  Strange that issue came back after the fix. 

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 3334
    • FJR-club Nederland
Re: Hyperlinks not working on Front Page
« Reply #9 on: July 11, 2022, 11:26:39 AM »
It did not come back: that issue was with php blocks. And that still works …
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl