News: February 16th, 2020, The Tinyportal team is pleased to announce the release of ~~ TinyPortal 1.6.5! GET IT NOW!!!

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

April 08, 2020, 03:56:17 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3777
  • Latest: Mike
Stats
  • Total Posts: 189583
  • Total Topics: 20808
  • Online Today: 65
  • Online Ever: 917
  • (January 21, 2020, 09:02:26 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 25
Total: 25

Author Topic: Error in TPportal.lang.php  (Read 5902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nolt

  • Beta Tester
  • *
  • Posts: 301
    • Wizzi
Error in TPportal.lang.php
« on: April 20, 2012, 01:14:42 PM »
SMF 2.0.2
TP 1.0 gold
Lang: Polish

On one of my sites I get error:
Code: [Select]
8: Undefined index: alternate
File: /home/*****/public_html/Themes/default/languages/TPortal.polish-utf8.php (main sub template - eval?)
Line: 325

When user clicks Forum button in logs I have error like this above. In TPortal.polish-utf8.php there is no line 325. I checked /Sources/Subs.php for issues with menu items but all seems to be ok. Any ideas?
« Last Edit: April 20, 2012, 05:44:30 PM by Nolt »

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: Error in TPportal.lang.php
« Reply #1 on: April 20, 2012, 02:08:46 PM »
Do you have template eval disabled? That should give you the proper error with the proper file name.

Offline Nolt

  • Beta Tester
  • *
  • Posts: 301
    • Wizzi
Re: Error in TPportal.lang.php
« Reply #2 on: April 20, 2012, 05:44:20 PM »
Thanks, fixed ;)

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: Error in TPportal.lang.php
« Reply #3 on: April 21, 2012, 12:30:15 AM »
Thanks, fixed ;)

Nolt, really?  What was the problem, in case anyone else runs into that error?

ZarPrime

Offline Nolt

  • Beta Tester
  • *
  • Posts: 301
    • Wizzi
Re: Error in TPportal.lang.php
« Reply #4 on: April 21, 2012, 04:58:23 AM »
I had template eval enabled, when option is checked (disable template eval) logs all clear.
I'm curious why it was generated? It's TP bug?

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: Error in TPportal.lang.php
« Reply #5 on: April 21, 2012, 05:31:49 AM »
I had template eval enabled, when option is checked (disable template eval) logs all clear.
I'm curious why it was generated? It's TP bug?

I seriously doubt it.  I can't recall "alternate" being a variable in TP but I could be wrong.  It's happened before. ;) I suspect it was either from another SMF Mod or from some bad block code.

Jim

Offline sangham.net

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
  • Our Community account (till 03/14 used by JohannB)
    • sangham.net
Re: Error in TPportal.lang.php
« Reply #6 on: April 18, 2013, 09:19:09 AM »
I am not sure if that is the same "problem", I have seen, that the file:

.../languages/TPortal.english-utf8.php (main sub template - eval?) had caused some thousands of errors already.

Sorry if the request sounds a little naive and uniformed.

Truly! So strive to be one of them. Or like to get a random Sutta?
If you like to get involved in helping developing an "Virtual monastery" to make the internet a little more accessible for Monks, Nuns and Ascetics, please feel heartily invited to join our bilingual community at sangham.net