News: When asking for support, it helps us and you, if you read the Posting Guidelines

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

December 12, 2019, 10:54:12 PM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 189280
  • Total Topics: 20775
  • Online Today: 70
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 1
Guests: 60
Total: 61

Author Topic: Global Tags  (Read 5370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SadisticSilence

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Global Tags
« on: June 17, 2011, 12:43:03 AM »
Link to my site: localhost
SMF version: 2.0
TP version: 1.0 RC2
Mods installed: None

When trying to add Global Tags in the Admin section, nothing actually gets added. Not to anywhere I see, anyway.

However, when I add a Global Tag through the actual article itself, it works but shows up as $value on the page and writes to the database as what I typed in {dbprefix}_tp_articles & {dbprefix}_tp_variables. E.g. "Nintendo"
Tags added this way actually show up in the Admin section as $value, but if I try editing the name, it disappears.

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: Global Tags
« Reply #1 on: June 17, 2011, 09:57:35 AM »
I'll have to take a look when I have more time, but it sounds like a bug. Post back in the next day or so if you don't hear from me.

Offline SadisticSilence

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Re: Global Tags
« Reply #2 on: July 06, 2011, 06:13:41 AM »
Just gonna bump this because I had completely forgotten about it...  :-[

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: Global Tags
« Reply #3 on: July 06, 2011, 10:40:51 AM »

Offline SadisticSilence

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Re: Global Tags
« Reply #4 on: July 21, 2011, 01:16:29 PM »
Works perfectly from within the Edit Article, but from the Admin section (index.php?action=tpadmin;sa=modules;tags) all tags are wiped out when "save" is clicked

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: Global Tags
« Reply #5 on: July 22, 2011, 06:09:00 PM »
No errors or anything? I can't reproduce the same thing with all of them getting removed. I have fixed several bugs with tags though...

Offline SadisticSilence

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Re: Global Tags
« Reply #6 on: July 25, 2011, 12:34:08 PM »
Nope. Nothing at all.
Emptied the cache, tried again and the same thing - doesn't write tags and wipes out existing tags.
Still works from within articles, though...

I'm not too bothered about it, so don't stress about it because of me. I just think it would be a really powerful feature if it worked the way I remember how it used to work in earlier versions of TP.

I'll be moving the site in to production in about 2 weeks (hopefully) so I'll be able tell you then if my problem's a TP thing or a server thing (seeing as though you can't replicate it)