News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

August 26, 2019, 03:09:06 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3751
  • Latest: tom888
Stats
  • Total Posts: 188704
  • Total Topics: 20746
  • Online Today: 35
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 1
Guests: 35
Total: 36

Author Topic: [solved] frontpage settings problem  (Read 7099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZarPrime

  • Friends
  • *
  • Posts: 4653
Re: frontpage settings problem
« Reply #10 on: April 30, 2010, 08:18:41 AM »
If Bloc says he will add them back in, that probably means that they will be in the next update (maybe TP 1.0 beta 5-2).

ZarPrime

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #11 on: June 09, 2010, 11:24:47 AM »
thanks - guess that should have made sense.
 ::)

Is that problem related to these errors I am seeing:
Quote
8: Undefined variable: content
File: ********/public_html/Themes/default/languages/Post.english-utf8.php (tp_below sub template - eval?)
Line: 33

and

Quote
8: Undefined variable: themesidebox
File: ********/public_html/Themes/default/languages/Post.english-utf8.php (tp_below sub template - eval?)
Line: 29

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #12 on: June 10, 2010, 01:54:45 PM »
Front page problem is a very small problem do you have the problem in its installation?? as i cant understand what you want to tell please make it clear

If you start back at the first post on this thread, I had explained that I had an error in admin menu displaying frontpage settings - it turns out that English utf-8 files were not included in this last update of TP

So now I am asking if that problem has also caused these current errors that I am seeing or if it is an unrelated issue that I can fix.

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: frontpage settings problem
« Reply #13 on: June 10, 2010, 02:30:58 PM »
Did you ever install any utf8 files if you're using english utf8? If you need the files, I attached them to a post here if you'd like to try them out.
http://www.tinyportal.net/index.php?topic=32781.msg263257#msg263257

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #14 on: June 10, 2010, 07:36:02 PM »
did not know I could change language files I am using....
just noticed prob after a couple installs like I said and hoped to resolve.

Since I am still on default theme I will look at language settings and hope that clears a lot up, and I have that link open to get english utf8

thanks again,
you guys are great here,
will let you know how this goes!

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #15 on: June 12, 2010, 01:45:21 PM »
I found the setting finally, lol.
I am using English
will install files now in case it helps with other erros by themes.

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #16 on: June 12, 2010, 02:19:59 PM »
Quote
8: Undefined variable: content
File: ********/public_html/Themes/default/languages/Post.english-utf8.php (tp_below sub template - eval?)
Line: 33

and

Quote
8: Undefined variable: themesidebox
File: ********/public_html/Themes/default/languages/Post.english-utf8.php (tp_below sub template - eval?)
Line: 29

English utf8 files installed and still generating these two errors.

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: frontpage settings problem
« Reply #17 on: June 12, 2010, 03:42:39 PM »
Well it must be a block or article with some custom code you're using, because those variables don't even exist in TP that I can find.

It's either that or another mod causing it.

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #18 on: June 17, 2010, 11:09:43 AM »
packages/blocks in use:
  • Treasury package/donationsside block
  • mini calendar - code found on this site
  • Custom Profile Field Mod 3.20
  • FontandSizeDropdown 1.3
  • Custom Form Mod  1.6
  • Aeva Media 1.1b
  • Copyright & Footer Links | S-Ace 3.1
  • Banned members avatar 0.1
  • Auto Refresh Who Index 1.0

I have a center tabbed block using the tabcontent script as found at Dynamic Drive

All packages are current versions, cannot find any errors upon install.

I did however find that on viewing ANY profile in the TinyPortal section:
Portal Summary
Articles
Uploaded files
From TPShout


I get the following error on a white page:
Quote
Fatal error: Call to undefined function tp_summary() in /home/forgot32/public_html/Sources/Profile.php  on line 367
the last link to "From TPShout" I see this error:
Quote
Fatal error: Call to undefined function tpshout_profile() in /home/forgot32/public_html/Sources/Profile.php  on line 364

Is this all related or have I found yet another problem??

~FS~grizz

  • Guest
Re: frontpage settings problem
« Reply #19 on: June 17, 2010, 11:18:39 AM »
with regard to my last post, I don't know if they are related problems BUT I admit that with this recent error message find I completely forgot to search for that error....

SORRY!
looking into it now!