TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
  • Total Members: 3,966
  • Latest: safir45
Stats
  • Total Posts: 195,991
  • Total Topics: 21,323
  • Online today: 545
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 1
  • Guests: 277
  • Total: 278
  • @rjen

Makalede Alternatif İkon Eklenmiyor

Started by MaDHawk, August 27, 2009, 12:10:44 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MaDHawk

Merhaba arkadaÃ...Ÿlar sizlere bi sorunumu anlatÃ,,±cam.. Ã...žimdi ben 3-5 gün önce SMF 1.1.10 kurulu siteme TinyPortal v.1.0.6 beta 2 Ã,© versiyonunu kurudm. HerÃ...Ÿey normal çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yor. Ancak makalede sorun var. Yani çöyle anlatÃ,,±yÃ,,±m. HTML makale ekliyorum, makaleye resimde eklemek istiyorum, hani "Alternatif Ã,,°kon Listesi" yazan yer var ya ordan resim eklemek istiyorum, ama olmuyor. Sorun Ã...Ÿu reimlerin ismilerinin arasÃ,,±nda boÃ...Ÿluk yok, bitiÃ...Ÿik gözüküyor hepsi ve üstüne tÃ,,±klayÃ,,±nca en baÃ...Ÿtaki isim hangi resme aitse onun resmi çÃ,,±kÃ,,±yor. Yani istediÃ,,Ÿim resi seçemiyorum. AsÃ...ŸaÃ,,ŸÃ,,±da resimlerle anlatmaya çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±m, umarÃ,,±m anlatabilmiÃ...Ÿimdir..

SaygÃ,,±lar..

http://www.resimupload.com/ds804413059_Alternatif.html

http://www.resimupload.com/ds843320128_Alternatif1.html

MaDHawk

Ya arkadaÃ...Ÿlar 2 gün oldu mesaj atalÃ,,±.. Yok mu "Alternatif Ã,,°kon Listesi"ni nereden düzenleyeceÃ,,Ÿimi bilen birisi..Lütfen bi yardÃ,,±m edin..

bbTURK

kullanmadÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m için bu konuda fazla bilgim yok ama onlar kategori ikonlarÃ,,± olmalÃ,,±.
hata beta5 için giderildi.
tportaladmin.temaplte.php dosyasÃ,,±nda
Code (bul) Select
echo '<option value="'.$ill['file'].'"' , $ill['file']==$mg['icon'] ? ' selected="selected"' : '' , '>'.$ill['file'].'</option';
Code (deÃ,,ŸiÃ...Ÿtir) Select
echo '<option value="'.$ill['file'].'"' , $ill['file']==$mg['icon'] ? ' selected="selected"' : '' , '>'.$ill['file'].'</option>';
Code (bul) Select
echo '<option value="'.$ill['file'].'"' , $ill['file']==$mg['icon'] ? ' selected="selected"' : '' , '>'.$ill['file'].'</option';
echo '<option value="'.$ill['file'].'"' , $ill['file']==$mg['icon'] ? ' selected="selected"' : '' , '>'.$ill['file'].'</option>';
Code (bul) Select
echo '<option value="'.$ill['file'].'"' , $ill['file']==$mg['illustration'] ? ' selected="selected"' : '' , '>'.$ill['file'].'</option';
echo '<option value="'.$ill['file'].'"' , $ill['file']==$mg['illustration'] ? ' selected="selected"' : '' , '>'.$ill['file'].'</option>';

sonucu yazarsanÃ,,±z sevinirim.

MaDHawk

Çok teÃ...Ÿekkürler Allah razÃ,,± olsun.. Oldu.. Düzeldi, resimler altalta görünüyor.. Çok teÃ...Ÿekkür ederim :)

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.