TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 219
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 113
  • Total: 113

blok sorunu ! :S

Started by Haykoist, August 11, 2009, 11:16:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Haykoist

istediÃ,,Ÿim bi bloÃ,,Ÿu ekledikten sonra aktif ediyorum fakat hiçbirÃ...Ÿekilde görülmüyor .ayrÃ,,±ca çeÃ...Ÿit bölümünden php,html gibi özellikleri seçmeye çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±mda ;

NB! Blok çeÃ...Ÿitleri deÃ,,ŸiÃ...Ÿtirildi.
Lütfen kurmadan önce yeni opsiyonlara göz atÃ,,±n!
yazÃ,,±sÃ,,± yer alÃ,,±yor  :(
örneÃ,,Ÿin google adsense eklediÃ,,Ÿimde hiçbiÃ...Ÿey çÃ,,±kmÃ,,±yor

bbTURK

:D çeviriyi gözden geçirmemiz gerek sanÃ,,±rÃ,,±m. özür dilerim yanlÃ,,±Ã...ŸlÃ,,±k için.
bloklarÃ,,±n nerelerde gözterileceÃ,,Ÿini seçiyor musunuz?
Blok nerede göründüÃ,,ŸÃ¼nü seçin.
[Gözter] [Gizle]
buradan bloÃ,,Ÿunuun görünemsini istediÃ,,Ÿiniz sayfalarÃ,,± seçebilirsiniz.

Haykoist

Tüm sayfalarda ve bölümlerde açÃ,,±k gösteri seçtim fakat yine aynÃ,,±

bbTURK

blok çeşidi değiştirdiğinde çıkan uyarı normal. o uyarı blok türünü değiştirdiği belirtiyor zaten ancak blok içeriğinin gözükmemesi asıl sorunumuz.
hiçbirşekilde görünmüyor derken bloğun hiç görünmediğini sandım ama burada görüldüğü kadarıyla bloğa eklenen içerik görülmüyorsadece. adsense dışında başka kodlardada aynı şey oluyor mu? adsensete kodun gözükmemesi google adsensin çalışmasıyla alakalı yada kullanılan antivirüs programlarıyla alakalı olabilir. localde adsense kodları deneyecem denedikten sonra bu mesaja ek olarak yazıcam.

adsense reklam birimi oluşturuken direk uyar veriyor bende
"AdSense biriminiz kaydedildi. Değişiklikler 10 dakikaya kadar görünmeyebilir. "

sorunun googledan kaynaklandığını düşünüyorum
Quote5c. Reklam kodunuzu yapıştırdıktan sonra sabırlı olun

Reklam kodunuzu yerleştirdikten sonra kamu hizmeti reklamları (PSA'lar olarak da bilinir) görürseniz, tarayıcımıza sitenizi ziyaret etme fırsatı tanımanız yeterli olacaktır. Bu genellikle reklam kodu uygulandıktan sonraki 30 dakika içinde görülen bir durumdur, ancak bu süre 48 saate kadar çıkabilir. Sayfanız görüntülendiğinde ve Javascript kodu yürütüldüğünde, tarayıcımız sayfalarınıza çağrılır. Bu nedenle, her sayfanın tarandığından emin olabilmek için, reklam kodunu yerleştirdiğiniz sayfaların tek tek ziyaret edilmesini öneriyoruz. Bu işlemi yapıp birkaç saat beklediğinizde PSA sorunları çoğunlukla çözebilir.

48 saat geçmesine rağmen PSA'ları görmeye devam ediyorsanız lütfen Sorun Giderme Sihirbazı'na veya Yardım Merkezi'ne başvurun.

Haykoist

hayÃ,,±r adsense reklamÃ,,± daha önceden eklenmiÃ...Ÿti user,shoutbox ile Ã...Ÿimdi içeriÃ,,Ÿi yenilemeye çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±m o eskiler sadece isim ve blok olarak görünüyor yeni sÃ,,±fÃ,,±rdan eklediÃ,,Ÿimdede hiç görünmüyor bloklar
adsensedende kaynaklanmÃ,,±yor çünkü dün ekledim Ã...Ÿimdiye çoktan görünürdü reklamlar ama aynÃ,,±

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.