TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 500
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 112
  • Total: 112

Kurulumla ilgili bazı sorularım.

Started by maxus, October 05, 2008, 09:57:00 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maxus

arkadaşlar şimdi SMF 1.1.6 sürümüne TinyPortal v1.0.5 beta kurmak istiyorum ancak FTP si hatası aldım girdim şifreleri gene olmadı
manuel denemek istedim olmadı anlatımda SMF klasörünün içine atılacak diyor bütün Klasörü site.com/forum/  ÅŸeklinde benimki /forum/ klasörünün içinemi atılacak yoksa Packegs klasörünemi? + madem biz bunu FTP den attık neden yönetim panelinden zipleyip tekrar Tiny portalı atıyoruz? kafam oldukça karıştı.
CHmod ayarlarınıda yapılmıştı.
SMF 1.1.6 nın üstüne kuruluyormu?

yardımcı olursanız sevinirim. arkadaşlar.. iyi çalışmalar.

teos

smf 1.1.6 üzerine çok iyi kuruluyor hiçbir sorun yaşanmıyor bence senın CHmod ayarlarım yapılmış dıyorsun ama bence bır daha kontrol et neden dersen anladığım kadarıyla senin tinyportalla bir sorunun yok siteye paket atamıyorsun öncelikle paket atmayı başarmalısın ayarları tekrar kontrol et ;)

bbTURK

Quote from: maxus on October 05, 2008, 09:57:00 AM
arkadaşlar şimdi SMF 1.1.6 sürümüne TinyPortal v1.0.5 beta kurmak istiyorum ancak FTP si hatası aldım girdim şifreleri gene olmadı
manuel denemek istedim olmadı anlatımda SMF klasörünün içine atılacak diyor bütün Klasörü site.com/forum/  ÅŸeklinde benimki /forum/ klasörünün içinemi atılacak yoksa Packegs klasörünemi? + madem biz bunu FTP den attık neden yönetim panelinden zipleyip tekrar Tiny portalı atıyoruz? kafam oldukça karıştı.
CHmod ayarlarınıda yapılmıştı.
SMF 1.1.6 nın üstüne kuruluyormu?

yardımcı olursanız sevinirim. arkadaşlar.. iyi çalışmalar.
tinyportalı normal mod yükler gibi yükleyeceksiniz. eğer paket yöneticiniz düzgün çalışıyorsa ftp ile uğraşmanıza gerek yok. çalışmıyorsa manuel krulumla ilgili bir rehber konu açmıştım. arama yapıp o konuyu inceleyin.

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.