News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

August 21, 2019, 06:31:01 PM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3751
  • Latest: tom888
Stats
  • Total Posts: 188690
  • Total Topics: 20745
  • Online Today: 102
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 81
Total: 81

Author Topic: [SOLVED] Articles Error after Install  (Read 2227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bbates7995

  • Guest
[SOLVED] Articles Error after Install
« on: September 07, 2008, 10:41:05 AM »
Everything looks fine, but when I try to add an article I get this error:

Field 'shortname' doesn't have a default value
« Last Edit: September 07, 2008, 10:43:07 PM by G6 »

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: Articles Error after Install
« Reply #1 on: September 07, 2008, 11:09:25 AM »

bbates7995

  • Guest
Re: Articles Error after Install
« Reply #2 on: September 07, 2008, 12:10:53 PM »
SMF version: SMF ver. 1.1.5
TP version: TP ver. 1.052
Theme name and version: corp-lt01_tp
Mods installed: none
Related Error messages: Field 'shortname' doesn't have a default value
« Last Edit: September 07, 2008, 12:12:46 PM by bbates7995 »

Offline Ianedres

  • Friends
  • *
  • Posts: 684
  • $foo['ianedres'] < $foo['ichbin']
    • Clickity click dot dot dot com thingy
Re: Articles Error after Install
« Reply #3 on: September 07, 2008, 01:02:20 PM »
This issue has already been corrected.

http://www.tinyportal.net/index.php?topic=25508.0

Please try the search for errors; this was the first result listed for 'shortname'.

bbates7995

  • Guest
Re: Articles Error after Install
« Reply #4 on: September 07, 2008, 02:10:19 PM »
This issue has already been corrected.

http://www.tinyportal.net/index.php?topic=25508.0

Please try the search for errors; this was the first result listed for 'shortname'.

THANK YOU! for your HELPFUL post.

I did search, not only on this site but on google and found nothing.  I copied and pasted my error into the search field.

However, now my website will not load at all!  505 Error
« Last Edit: September 07, 2008, 02:25:32 PM by bbates7995 »

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: Articles Error after Install
« Reply #5 on: September 07, 2008, 03:31:03 PM »
Well then, you have no choice probably other than to restore to a backup I would think.

bbates7995

  • Guest
Re: Articles Error after Install
« Reply #6 on: September 07, 2008, 06:21:57 PM »
Yeah, I did that, but now I'm back to my original problem.

bbates7995

  • Guest
Re: Articles Error after Install
« Reply #7 on: September 07, 2008, 06:37:10 PM »