TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 195,994
  • Total Topics: 21,325
  • Online today: 777
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online

TinyPortalla Başım Dertte!!!

Started by SIMONDER, July 26, 2008, 01:06:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SIMONDER

Ben smf 2.0 kullanıyorum; ama tiny portal yüklenmedi Cheesy Hiçbir paket kurulamadı dedi Cheesy 1.0.5 için :D
Ayrıca simple türk kapalı tinyportal 1.X.X türkçe dosyaları simple türk adrsine kayıtlı. Elinde olan yokmu, kapalı simple türk, indiremiyorum :(
Ayrıca smf 2 kullanıyorum ve yüklenmiyor tiny paketi 1.0 da.9 da :(

www.pesimistr.com

Dostum Ben Çok Tema Beyendim Ve Çoğunu Uyumlu Yapamadım. Ordaki Anlatıma Gelince , Default İçin Yapılmış Bir Anlatım. Yani Saçma. Her Temanın İndex.temp.. Dosyası Genelde Farklı Olur.Sana Önereceğim Tek Şey İse Sitene Tp 1.1.5 Sürümünü Yükle Onu Yükleyince Temalar Kendiliğinden Uyumlu Oluyor.

Kolay GeLsin..

bbTURK

ilk önce anlatıma çamur atmayalım :D evet default için yazılmış ama ovusta default temadan düzenlenmiştir. ancak tek sorun o smf 2 için ve tpnin smf 2için olan bir versiyonu yok.
şimdi iki seçeneğin var ya smf 1.1.5 için olan bir tema seçeceksin yada bu temayı smf 1.1.5e uyarlayacaksın. birde Trukm'nin dediği gibi tema düzenlemek uğraşmak istemiyorsan 1.0.5 yükle

SIMONDER

Ben smf 2.0 kullanıyorum; ama tiny portal yüklenmedi :D Hiçbir paket kurulamadı dedi :D 1.0.5 için :D

bbTURK

evet yukarıda tam belirtmemişim ben smf 1.1.5 için dedim

SIMONDER

Smf 2.0 a kuramazmıyım tiny portalı :(

bbTURK

şu anda smf de çalışan resmi bir sürüm yok. sanırım kendi kendine smf2ye uyarlama yapanlar varmış ama bunları smf ekibi ve sitesi desteklemiyor. yani öyle bişey yapsanda buradan destek alamazsın.

SIMONDER

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.