News: TinyPortal Release Schedule. Please read this update for More Info.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

July 16, 2019, 10:52:00 PM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 188515
  • Total Topics: 20736
  • Online Today: 265
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 22
Total: 22

Author Topic: Basic Theme question  (Read 1232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hromika

  • Guest
Basic Theme question
« on: November 01, 2007, 10:49:40 PM »
 :idiot2: OK, I was using the Babylon theme and setting up my site. I had the layout just the way I wanted it. Whenever I change to 'some' other themes 'techhead for 1'
* the main menu drops the link to FORUM
* The modules I have laid out in the TP Block manager dont appear when I apply the new theme.

BTW, above the blocks are this:

Block is off * Dynamic Block * Block can be edited by extra membergroups

Are the blocks 'turned off'? Is this a permission thing? I have been digging for ages. The only way they re-appear is if I revert the theme..

Offline IchBin™

  • Developer
  • *
  • Posts: 16228
    • My Website
Re: Basic Theme question
« Reply #1 on: November 01, 2007, 10:51:40 PM »
Are you using the TP version of the theme? There are two vesions of techhead. One for SMF, and one for SMF+TP. Make sure when you download the file that TP is in the file name.