TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
  • Total Members: 3,966
  • Latest: safir45
Stats
  • Total Posts: 195,991
  • Total Topics: 21,323
  • Online today: 545
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 1
  • Guests: 285
  • Total: 286
  • @rjen

3 soru tema hakkında

Started by serengete, September 15, 2007, 12:17:41 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

serengete

1 bu temayı yukledım ve yukardaki gibi menu butonları nereye nasıl eklerım ornek varmı acaba

2 tıny98 kurdum ama foruma tıklayınca forum portalın tam ortasında cıkıyor dar
gorunuyor ben foruma tıklayınca direk sadece forum cıksın portal kaybolsun istiyorum yani genıs forum ekranı tınty menude panel ekranında
direk foruma git vs var hepsını denedım ama olmadı gene dar cıkıyor

3 ornek bu temayı http://www.tinyportal.net/index.php?action=tpmod;dl=item762 adresden
download dedım kurdum ama portal cıkmadı dumduz amabir alttakini yukledım
portal menulerı cıktı aradaki fark nedir ? burda verilen tum temalar uyumlu olmuyormu
saglun

4 solda tema listesi var change diyince gosteriyor bir suru ama download tema kısmında bunları goremedım hepsının oldugu bir yer neresi

5 tınyportal sitesinden reklamı olan tıny ıcın temaları olan siteler var ordan tema alsam sorun olurmu ? yoksa sadece burasımı ?

bbTURK

1. anasayfa forum butonları dışında kendin buton eklemek istiyorsan tema kodlarını değiştirmen gerekir. örneğin new def için anasayfa forum downloads butonlarının kodu bu<a id="home" ',$context['sitespot']=='' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'">HOME</a>
            <a id="forum"  ',$context['sitespot']=='-forum' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'">FORUM</a>
            <a id="downloads"  ',$context['sitespot']=='-downloads' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'?action=tpmod;dl">DOWNLOADS</a>
bunlardan sonra buton kodunu eklemen gerekir. sana bu konuda yardım edemiyorum çünkü php hakkında çok az bilgim var seni yanlış yönlendirebilirim.

2. panel ayarlarına girersen paneller her panel için ayrı ayrı forumda gizleme ayarı var onların hepsinde eveti seç istersen.

3. ilki sadece forumlarda kullanılması için ikinci ise tp kurulu smflerde kullanılması için

4.bu soruyu burda cevapladım

5. sorun olup olmayacağı hakkında bilgim yok.

serengete

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.