TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 326
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 126
  • Total: 126

NewDef temasında Forum butonunda forum linki yok

Started by bbTURK, July 13, 2007, 04:49:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bbTURK

<a id="home" ',$context['sitespot']=='' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'">HOME</a>
            <a id="forum"  ',$context['sitespot']=='-forum' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'">FORUM</a>
            <a id="downloads"  ',$context['sitespot']=='-downloads' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'?action=tpmod;dl">DOWNLOADS</a>

kodlar böyle ama sitemde home ve forum butanlarının ikiside index.php ye gidiyor nasıl forum butanunu index.php?action=forum yapıcam

bbTURK

<a id="home" ',$context['sitespot']=='' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'">ANASAYFA</a>
            <a id="forum"  ',$context['sitespot']=='-forum' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'?action=forum">FORUM</a>
            <a id="downloads"  ',$context['sitespot']=='-downloads' ? 'class="active_now" ' : '' ,'href="'.$scripturl.'?action=tpmod;dl">DOSYALAR</a>

problemimi bu şekilde çözdüm

şu anda çalışıyor ama yanlış bişey yaptıysam uyarın

bbTURK

sorun temamın TP için olmamasından kaynaklanıyormuş doğru temayı tükledim sorun halloldu

serengete

hocam pardon yukledıgın yer ıcın dogru tema diyorsun dogru temayı nerden buluyorsun bana narenciye verdın evet calıstı ama digerınıde ben bu siteden yuklemıstım ?

ikincisi hemen solda temaların listesi var bir ton ama download tema kısmında cok az tema var bu temalar nerede
tesekkurler

bbTURK

olmayan temalar parayla satılan temalar.

bu sitede bulabileceğin temalar için;
kimisi direk verilmiştir tıkla
kimisinde ise biraz dikkat etmen gerekir tıkla
new def temasında göreceğin gibi kimi temalarım tp versiyonları ayrı verilmiştir. new def temasına baktığında allta newdef tp göreceksin onu indirmen gerekiyor

Mutefekkir

buyurun beyler... gercek ve en geniş tinyportal temaları

http://www.familjegodis.se/index.php?action=tpmod;dl=cat407

Burda Demoları izledikten sonra download edeceğiniz harika bir tema indirme adresi...

http://www.porkrindstudios.com/

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.