TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 195,994
  • Total Topics: 21,325
  • Online today: 201
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online

TP 0.9.8 ve Tüm SMF'ler - TR Dil Dosyası

Started by latrell, March 08, 2007, 09:59:52 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ceynus

ya arkadaşlar ben bu türkçe dil dosyalarını nasıl ekleyeceğim dosya içinden çıkmadıda :D

MazdaClubTR

Türkçe dosyaları bilgisayarına indir, aç ve forumun altındaki /Themes/default/languages/ dizinine kopyala ;)

ceynus

arkadaşlar bişiy daha soracağım ben bunu yükledikten sonra istersem kaldırabilirim değilmi?

bbTURK

az önce bir sitede denedim sorunsuz smf 1.1.4 ve tp 0.98 ile sorunsuz kurulumn ve kaldırma işlemi yaptım

alp

Quote from: ceynus on January 01, 2008, 10:54:13 AM
arkadaşlar bişiy daha soracağım ben bunu yükledikten sonra istersem kaldırabilirim değilmi?
normal bir paket olarak kuracan sonra nasıl paket leri kaldırıyorsan öyle kaldırabilirsin tp yi

corbin

Quote from: Turk on September 18, 2007, 11:47:23 PM
Tiny Portal'in Turkce dosyalarini indiriyorum, SIKISTIRILMIS dosyayi bilgisayarimda actiktan sonra da Language klasorune yukluyorum. Sorun su: Benim TP Turkce dosyalarimda Turkce karakterler asagidaki ornekteki gibi bozulmus olarak gorunuyor.

$txt['tp-by'] = 'Tarafýndan';
$txt['tp-readmore'] = 'Daha fazlasý';
$txt['tp-comments'] = 'Yorumlar';
$txt['tp-nonews'] = 'Yeni haber yok';
$txt['tp-changetheme'] = 'Deðiþtir';

Bu karakterleri Dreamweaver'da duzeltiyorum ama kaydettigimde karakterler Ingilizce sekline donuyor, yani ben ı yaziyorum ama kaydedildikten sonra o harf i oluyor. Bu nedenle mi Tiny Portal'deki Turkce karakter sorununu yasiyorum acaba?

Yardimlarinizi bekliyorum.

Saygilarimla,

Ben de aynı problemi yaşıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

MazdaClubTR

ASlında bu düzgün bir şekilde açıklansa iyi olur. İki tür Türkçe dosya var .

Charset olarak ISO-8859-9 kulanan siteler  *.turkish.php ÅŸeklinde dosyaları,
Charset olarak UTF-8  olanlar *.turkish-utf8.php ÅŸeklinde olan dosyaları kullanmalılar
ama UTF-8 dosyaları içinde türkçe karakterler öçşiğü şeklide değil farklı şekilde olduğu için doğru şekilde yazılması gerekiyor.

Silvioo

Merhaba..
öncelikle hazırlamış olduğun Türkçe Yama için Teşekkür ederim.
Ancak indiremiyorum şuanda linkler kırık.. serverda mı birşey var yoksa dosyalar mı silindi.
elinde olan arkadaÅŸlarsa upload edebilirmi?
Saygılarımla..

alp

sol daki menuden iniyor denedim sorunsuz indi

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.