TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 195,994
  • Total Topics: 21,325
  • Online today: 201
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 96
  • Total: 96

TP 0.9.8 ve Tüm SMF'ler - TR Dil Dosyası

Started by latrell, March 08, 2007, 09:59:52 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BARAN

Teşekkür ederim
ellerinize yüreğinize sağlık
sevgi ve saygılarımı sunarım :)

latrell

İşine yaradığına sevindim hocam ben teşekkür ederim ;)

savarona

tiny portal 0.9.8 download aresi
http://www.tinyportal.net/index.php?action=tpmod;dl=item745
burdan hangi dosyayı indircem acaba yardım edebilirmisiniz

Turk

SMF 1.1.3'u sifirdan kuruyorum, sonra Tiny Portal 0.983'u yukluyorum ve ardindan da yine bu forumdan yukaridaki basliktaki Turkce dil dosyalarini kuruyorum. Fakat Turkce karakterlerde sorun olusuyor. SMF icin UTF8 dil destegini yukleyecek olursam bu durumda da Forum'da TP Kontrol Paneli'nin ici bos cikiyor ve Frontpage'de TP menuleri bos gorunuyor. Yani sadede gelecek olursak, benim yardima ihtiyacim var. Ben SMF 1.1.3'u bastan kurup, bu sekliyle birakacagim ve yardimci olmaniz icin bekleyecegim.

Saygilarimla,

Turk

Tiny Portal'in Turkce dosyalarini indiriyorum, SIKISTIRILMIS dosyayi bilgisayarimda actiktan sonra da Language klasorune yukluyorum. Sorun su: Benim TP Turkce dosyalarimda Turkce karakterler asagidaki ornekteki gibi bozulmus olarak gorunuyor.

$txt['tp-by'] = 'Tarafýndan';
$txt['tp-readmore'] = 'Daha fazlasý';
$txt['tp-comments'] = 'Yorumlar';
$txt['tp-nonews'] = 'Yeni haber yok';
$txt['tp-changetheme'] = 'Deðiþtir';

Bu karakterleri Dreamweaver'da duzeltiyorum ama kaydettigimde karakterler Ingilizce sekline donuyor, yani ben ı yaziyorum ama kaydedildikten sonra o harf i oluyor. Bu nedenle mi Tiny Portal'deki Turkce karakter sorununu yasiyorum acaba?

Yardimlarinizi bekliyorum.

Saygilarimla,

illegal01

çok saol ne kadar teşşekkür etsem azdır...sayende portal daki sorunu giderdim....

SaykoBaro

arkadaslar be n şimdi kurdum portalı da hiç kullanmamıştım ana sayfaya geldiğimde Welcome yazısını nası değiştircem onu bile bilmiyorum bi yardım eden olusa çok iyi olur

bbTURK

welcome derken tinyportalı kurduğun zaman anasayfada gözükenleri değiştirmek istiyorsan frontpage(anasayfa)ayarlarına bak. orada anasayfaya ne koymak istersen onu seçebilirsin. istersen forumdan mesajları sitersen makalerleri istersende sadece blokların gözükmesini sağlayabilirsin

MazdaClubTR

Selam ArkadaÅŸlar,

UTF8 ile çalışan bir forumumuz var. TinyPortal'i kısa bir süre önce test ortamımıa  kurup buradaki dosyaları aktardıktan sonra UTF-8 ile bu dosyaların problem çıkardığını gördüm ve becerebildiÄŸim kadarı ile UTF-8 tabanlı forumlarda çalışabilecek ÅŸekilde güncelledim. EÄŸer sizin de benzer probleminiz varsa hem dosyaları deneyebiliri hem de varsa bir hatamız bunları bildirebilirsiniz.

Çeviri sırasında karşılaştığım 1-2 problemi de dile getirmek istiyorum.

tp-articleoptions17 ve 18 bu dosyalar içerisinde olmadığı için forum loglarında problem yaratıyordu onları ekledim.
Bunları eklerken bazı seçeneklerin karıştığını görüp "tp-articleoptions" değişkenlerinin tümünü düzenledim.

Umarım birilerinin işine yarar..

İyi seneler..

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.