News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

June 16, 2019, 06:31:05 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 188435
  • Total Topics: 20727
  • Online Today: 37
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 1
Guests: 21
Total: 22

Author Topic: Articles problem  (Read 1467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 1672
    • FJR-club Nederland
Re: Articles problem
« Reply #10 on: January 10, 2019, 02:34:03 PM »
Not on my 162 text forum.... see: https://test.fjr-club.nl/index.php?page=Welkom
Running TP1.6.3 on SMF2.0 at: www.fjr-club.nl

Testing TP on SMF2.0
Testing TP on SMF2.1 RC2
Want to check what php version I am testing on? See: PHP Info

Offline tino

  • Developer
  • *
  • Posts: 1567
Re: Articles problem
« Reply #11 on: January 10, 2019, 02:48:28 PM »
Not on my 162 text forum.... see: https://test.fjr-club.nl/index.php?page=Welkom

What other mods do you have installed? That was a clean forum with no other mods enabled.

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 6042
    • Camera Craniums
Re: Articles problem
« Reply #12 on: January 10, 2019, 04:24:59 PM »
Turning linktree off in SMF 2.0.15 TP1.6.2 the linktree disappears completely.

Turning linktree off in SMF 2.1 TP1.6.2 the linktree is there but just says >Forum

What I have noticed also in 2.1 is the lower blocks still show below a article, even though they are told not to show on that article. All other blocks respect the given settings. Confirmation required on this one please. It might be me.


Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 1672
    • FJR-club Nederland
Re: Articles problem
« Reply #13 on: January 11, 2019, 01:38:29 AM »
Not on my 162 text forum.... see: https://test.fjr-club.nl/index.php?page=Welkom

What other mods do you have installed? That was a clean forum with no other mods enabled.

Quite a list tbh, since it is a complete copy of my 'production' forum...
I pasted the list below, but if you say it works fine on a vanilla install then I believe you...


1.   TinyPortal   1.6.2 
2.   Simple .htaccess Cache Mod   2.7 
3.   Optimus   1.9.9 
4.   Responsive Curve   1.0.1 
5.   Default_Membergroup   2.0 
6.   GDPR Helper   1.0.4 
7.   Automatic Attachment Rotation (and Resize)   5.3 
8.   Post and PM Inline Attachments   6.12 
9.   Simple Audio Video Embedder   4.5 
10.   Google Analytics Code   1.5.1 
11.   YandexGarland   1.3.3 
12.   Tidy Child Boards   2.0 
13.   Sortable Packages (and Installed Time)   1.3.5 
14.   Image Processing Memory Limit   0.1.2 
15.   Search Focus Dropdown   1.6.1 
16.   Voter Visibility   2.1 FJR 
17.   Downloads System   3.0.1 
18.   Spiders Don't Increase Topic Views   1.1.1 
19.   Recount Member Posts   1.1 FJR 
20.   Generic Avatars   1.11 
21.   Board Index Unread Icon Fix   1.0 
22.   Users Online Today   2.1 
23.   Float BBCODE   1.0.2 
24.   Remove "Last edit" mod   0.2.5 
25.   Add Social Media Icons To Profiles FJR   1.2.0 
26.   EU Cookie FJR   1.3fjr 
27.   Group Attachment Limits   1.1.0 
28.   Order Custom Profile Fields   1.1.1 
29.   Alternate User Posting   1.0.1 
30.   Custom Board Sort   1.0.2 
31.   Auto Lock Old Topics   2.0 
32.   AJAX Recent Topics   1.1 
33.   Ignore Topics   2.3 
34.   View Only Boards   1.2c 
35.   Previous and Next Links for Page Index   2.1.204 
Running TP1.6.3 on SMF2.0 at: www.fjr-club.nl

Testing TP on SMF2.0
Testing TP on SMF2.1 RC2
Want to check what php version I am testing on? See: PHP Info

Offline tino

  • Developer
  • *
  • Posts: 1567
Re: Articles problem
« Reply #14 on: January 11, 2019, 03:53:16 AM »
Turning linktree off in SMF 2.0.15 TP1.6.2 the linktree disappears completely.

Turning linktree off in SMF 2.1 TP1.6.2 the linktree is there but just says >Forum


That was the behaviour I had, the latest PR fixes the Forum issue in SMF 2.1

Offline tino

  • Developer
  • *
  • Posts: 1567
Re: Articles problem
« Reply #15 on: January 11, 2019, 03:55:20 AM »
Not on my 162 text forum.... see: https://test.fjr-club.nl/index.php?page=Welkom

What other mods do you have installed? That was a clean forum with no other mods enabled.

Quite a list tbh, since it is a complete copy of my 'production' forum...
I pasted the list below, but if you say it works fine on a vanilla install then I believe you...


Thank's I don't see anything obvious in that list. I'm curious as to why your's and skb's is different what me and lurkalot get though.

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 1672
    • FJR-club Nederland
Re: Articles problem
« Reply #16 on: January 11, 2019, 04:15:15 AM »
Thank's I don't see anything obvious in that list. I'm curious as to why your's and skb's is different what me and lurkalot get though.

so am I, but I do not know where to start looking for the problem...
Running TP1.6.3 on SMF2.0 at: www.fjr-club.nl

Testing TP on SMF2.0
Testing TP on SMF2.1 RC2
Want to check what php version I am testing on? See: PHP Info

Offline tino

  • Developer
  • *
  • Posts: 1567
Re: Articles problem
« Reply #17 on: January 11, 2019, 05:02:44 AM »
Thank's I don't see anything obvious in that list. I'm curious as to why your's and skb's is different what me and lurkalot get though.

so am I, but I do not know where to start looking for the problem...

I have no idea either. If it's TinyPortal it would be one of the TPstrip_linktree or TPadd_linktree calls.

Offline Skb

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
    • Metabolically Challenged
Re: Articles problem
« Reply #18 on: January 11, 2019, 06:14:19 AM »
Well, I would have no issues if the Linktree disappears completely as in the case of 2.1 (as you say).

My problem is if I choose display the linktree, it gives the whole tree, with a link to the Category of Articles, and if that is clicked, all of the Articles are displayed all at once one on top of the other, which I don't want.

And If I choose to not display the Linktree, the linktree still displays with the link to the Forum Home Page / front page, but it links to that open article and not the Forum.

I think you are seized of the problem and will get to the bottom of the anomaly.

Thanks.   
www.diabetic.pub/forum
because every diabetic needs help.
SMF 2.1 RC1 / TP 1.6.2

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 1672
    • FJR-club Nederland
Re: Articles problem
« Reply #19 on: January 11, 2019, 06:31:37 AM »
Quote
I think you are seized of the problem and will get to the bottom of the anomaly.

Not sure what you mean by that, but it seems that what you have (and I have in a forum) does not happen in a vanilla install, hence it may not be solvable...
Running TP1.6.3 on SMF2.0 at: www.fjr-club.nl

Testing TP on SMF2.0
Testing TP on SMF2.1 RC2
Want to check what php version I am testing on? See: PHP Info