TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
  • Total Members: 3,965
  • Latest: boruko
Stats
  • Total Posts: 195,982
  • Total Topics: 21,320
  • Online today: 431
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 181
  • Total: 181

Frontpage modifikasyon [NASIL ÇÖZÜLSÜNN EL ATAN BİLE OLMADI]

Started by serdark2381, January 11, 2009, 09:46:21 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

serdark2381

lanet olsun yani gerçekten ufacÃ,,±cÃ,,±k soruna bi cevap veremediniz bu nasÃ,,±l bi destek sitesi. illaki çözmeniz gerekmiyor ki hiç deÃ,,Ÿilse ilgilenin yani

bbTURK

serdark lanet okuyorsun ama lütfen saygÃ,,±lÃ,,± olalÃ,,±m birbirimize. evet destek sitesi hatta destek forumu. forumda "bilmiyorum" diye her önüne gelen mesaj kalabalÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± yaparsa mesaj sayÃ,,±sÃ,,± kim bilir kaça katlanÃ,,±r.

ayrÃ,,±ca karÃ...ŸÃ,,±ndakilerinde insan olduÃ,,Ÿunu unutma. bilmedikleri gibi siteye girmiyo olabilirler yada çözümü kendilerine saklayÃ,,±p paylaÃ...Ÿmak istemeyebilirler.

sonuç olarak forumda bu konudan daha basit olan onlarca cevaplanmamÃ,,±Ã...Ÿ konu bulabilirsin. hatta benim ingilizce bölümlerde açtÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m ve cevaplanmayan konularda var ancak ben lanet okumuyorum. eÃ,,Ÿer çöümü bilen ve paylaÃ...Ÿmak isteyen biri olursa konunu cevaplayacaktÃ,,±r.

karag8z

B Ã...ŸeçeneÃ,,Ÿinden sonra altÃ,,±na ne eklemek istiyorsan modül olarak eklesen olmuyormu?

bbTURK

eÃ,,Ÿer sürekli makale yada konu ekleniyorsa önsayfaya sürekli blok içeriÃ,,Ÿini deÃ,,ŸiÃ...Ÿtirmek gerekecek ayrÃ,,±ca ilk ve 3. içeriÃ,,Ÿin aynÃ,,± olmasÃ,,± gibi bir sorun çÃ,,±kacak.

Paragaya

Konu çözüldüyse baÃ...ŸlÃ,,±Ã,,Ÿa çözüldü yazÃ,,±nÃ,,±z :)

serdark2381

çözülmediiii malesef arkadaÃ...ŸÃ,,±m ne yaptÃ,,±ysam olmuyor ben de kendime php biliyorum derdim :'(

Paragaya

Quote from: serdark2381 on March 10, 2009, 03:49:55 PM
çözülmediiii malesef arkadaÃ...ŸÃ,,±m ne yaptÃ,,±ysam olmuyor ben de kendime php biliyorum derdim :'(

Ã,,°ngilizcen varsa support bölümüne aç :)

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.