TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 123
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 99
  • Total: 99

TP 0.9.8'den TP 1.0.5'e Güncelleme

Started by bbTURK, June 06, 2008, 10:18:13 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bbTURK

hangi sürümden 1.1.4ten 1.1.5e yükseltmeyse sorun çıkmaması lazım

bbTURK

siliniyorsa bir daha yüklemeni öneririm aklıma başka bişey gelmedi :D
birde update mi kullanıyorsun upgrade mi ? upgrade forumu tertemiz yapcaktır bildiğim kadarıyla tüm modlar gidecektir.

drbck

hmm upgrade kullanmıstım :D update nerden bulabilirim :(

bbTURK

simplemachines.orgta download bölümünde olması lazım

artmen

Bir hata meydana geldi!
Bu paketi kaldırılamıyor, çünkü kaldırma özelliği bu pakette yok!

Ayrıntılı bilgi almak için Paket'i yapan ile konuÅŸun. 

kaldırmak istediğimde bu hatayı alıyorum

bbTURK

elindeki smf sürümü hakkında tam bilgi verebilir misin?
ilk aklıma gelenler
-tp0.9.8i smf 1.1.5e yüklemek için xml dosyasındaki değişikliklerin hepsini yapmamış olman.
-tp yüklü iken smf1.1.4ten 1.1.5e geçisi paket yöneticisinden yapman
-tp yüklendikten sonra tp ile kodları altalta olan başka bir mod yüklemiş olman.

Taylan

1.0.5 e güncelleme yaptım bir sorun yok gözüküyor, dil dosyalarınıda elimden geldiği kadar ayarladım.
Yalnız bir soum olacak İstatislikler kısmı falan 0.9.8 de daha görsel değilmiydi.
Yoksa benmi ayarlayamadım.
Önceden kullanıcı ikonları falan vardı, şimdi hiç biri yok. dümdüz istatislik gösteriyor.

bbTURK

normal smfde istatisliklerde resimler gözüküyor mu?
yada http://www.siteismi.com/Themes/default/images/icons/online.gif adresinde resim var mı?

Taylan

Gönderdiğiniz linkte hiç resim göremiyorum, normal smf de resmleri görebiliyordum.
TinyPorta 0.9.8 versiyonunda ana sayfada gözüken istatislikler kısmı bana daha göresel geldi bu yeni versiyonda dümdüz yazıyor.
Birde bu yeni versiyonda shotbox yok sanırım, bunun yanı sıra makalleler kısmı süper olmuş çalışmada bazı sıkıntıları olsada görsel olarak ve yeni eklentiler olarak süper duruyor.
Eski versiyona, yeni versiyondaki makaleler kısmını ekleyezmiyimki acaba :)
Bunun yanı sıra çalışmayan bir çok yer gözüküyor, örneğin kullanıcı bilgilerini üstde göster seçeneği bende bir türlü çalışmadı, tıklı olmadığı halde göstermeye devam ediyor.
Neyse sanırım 1.0.5 e geçmek için daha çok erken, ben en iyisi 0.9.8 geri döneyim.
Zamanla beta sürümler geliştirilecektir sanırım, onları beklemekte fayda var diye düşünüyorum.

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.