TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 139
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 176
  • Total: 176

TinyPortal sol blok sorunu

Started by serhat, September 30, 2006, 01:27:27 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

serhat

ziyaretci olarak forumda sağ sol blokları rahat görüyorum.
ama admin olarak giriş yaptığımda sol blok ortadan kaybolmaya başladı. görünmüyor sol blok. Çöktümü ne :)

daha önce Çalışıyordu herhangi bir sorun yoktu.
arka fon müziği kodları ekledim haberler bölümüne foruma giren müziği dedinlesin deneme amaÇlı.
aniden sol blok yok oldu.Çıkış yapınca yerine geliyor giriş yaparken admin olarak kayboluyor.

yeniden dosyaları yüklesem sorun yaşarmıyım?
yada admintemplate.php gibi bir dosya mı yükleyeyim?

ne önerirsiniz?

deniz

blok ayarlarında kimlerin bloğu görebilcekleri ayarı var.. onu kontrol ettin mi ?

serhat

zaten daha önce admin olarak sağ ve sol blokları görebiliyordum. şimdi de sağ bloğu görüyorum ama sol blok ta sorun...

forum'a bir arkafon müziÄŸi eklemek iÇin admin panelden sol üst köşe de haberler bölümüne  kod ekledim.

<head>
<bgsound src="muzik.wma" loop="-1">
</head>

o sırada sol blok Çöktü görünmes oldu. o kodları tekrar sildim sorun yine Çözülmedi. hala duruyor.

deniz

error loglarda bir şey var mı ?

serhat

smf thank you mod yüzünden diğer dosyalarda da hata var.

TP ile ilgili bu hata mesajı var.

8: Undefined variable: url
Dosya: /home/content/.........../html/Themes/default/TPortal.template.php (eval?)
Satır: 611

deniz

yalnız bu thank you modu ile ilgil smf forumlarında da bazı sıkınıtılar okumuştum.. Çok gereksiz bence bu mod.

tportal template hatasını senin IP mi yapıyor.. senin admin olarak giriş yaptığında ortaya Çıkan hatalara bakmalısın

serhat

admin panel de
Bakım Kontrolleri - Hata Mesajları bölümünde 
8: Undefined variable: url
Dosya: /home/content/.........../html/Themes/default/TPortal.template.php (eval?)
Satır: 611

bu hatayı alıyorum. admin olarak ben alıyorum
aynı zamanda üye olarak http://www.siteadi.net/index.php adresini tıklayan tüm üyelerde de bu hata görünüyor.
yani siz deniz foruma giriş yaptınız.http://www.siteadi.net/index.php diye yine yukardaki hata mesajını alıyoruz.

yardımlarınızın devamını bekliyorum :) biraz Çok oldum ama...

teşekkür mod'una olmazsa olmaz ihtiyacım var. forum ziyaretciye aÇık sadece downlaod linkleri bu şekilde saklı tutabiliyorum. kaldırırken de Çok tuhaf duruyor saklı kodları vs...sık sık hata mesajlaını siliyorum.

ama thank you mod bu sorunu yaratmıyor. Çünkü zaten bu mod kurulu idi ve tıkır tıkır işliyordu. aniden sol blok görünmeeye başladı.

deniz

valla başka aklıma birşey gelmiyor.. sitene girip herşeyi gözden geÇirmek lazım.

serhat

ben yeni bir rc3 ve tp 0.95 kurup şu anki DB ile sıfır kurup test edeceğim. bu sorunu yaşamazsam forumu o adrese yönlendiricem. biraz zamanımı alacak ama Çaresi kalmadı :)

size yardımlarınızdan ve ilginizden dolayı teşekkürler sevgiler saygılar

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.