TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
  • Total Members: 3,966
  • Latest: safir45
Stats
  • Total Posts: 195,982
  • Total Topics: 21,320
  • Online today: 690
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 246
  • Total: 246

toplistler blokta yukarı doğru kaysın

Started by lordsebo, June 21, 2006, 09:46:21 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lordsebo

toplistler blokta yukarı doğru kaysın. arkadaşlar 20 kadar toplsite üyeyim bununn iÇin gerekli kaydırma kodunu yazarmısınız. aşağıdan yukarı kaysalar iyi olur sanırım.

KirpiX

dostum yıkarı aşağı kodlarını değilde sağdan sola vs kodlarını vereyim kayan yazı yereine kodların geldiğinde kayan bir menün oluşacaktır

sağdan sola kayan yazı iÇin
<marquee>Kayan yazı</marquee>

yazının sağdan sola bir defa geÇmesi iÇin
<marquee behavior="slide">Kayan yazı</marquee>

yazının sağa sola gitmesi iÇin
<marquee behavior="alternate">Kayan yazı</marquee>

lordsebo

ben bunu denedim ama toplistler bedense alt alta oldular. ve alt alta sola kaydılar bu da Çirkin oldu

NeShTeR

ewet aynen bende bu şeyi arıyorum ya aşağıdan yukarıya kaysınlar ya yukardan aşağı bi türlü bulamadım

KirpiX

Quote from: lordsebo on June 22, 2006, 08:02:13 AM
ben bunu denedim ama toplistler bedense alt alta oldular. ve alt alta sola kaydılar bu da Çirkin oldu

toplist kodlarında baÅŸlarında <  b r > ve sonlarında < / b r > varsa kaldır istersen birde öyle dene var bende ama smf ye uygun deÄŸil kodlar

KirpiX

Buyrun arkadaşlar size yukarı kayan yazı örneği. bunu kendinize göre editleye bilirsiniz.Artık bloklara oturtmak sizin kodları vermek benden :)
Kolay gelsin

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Site Adı</TITLE>
<META NAME="Generator" CONTENT="Created by KirpiX">
</HEAD>
<BODY bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" vlink="#FF0000">
<DIV style="overflow:hidden; position:absolute; left:357px; top:71px; width:233px; height:336px; z-index:0"  align="left" align="top">
<p><font color="#00FF00" size="3" face="Arial"><strong><marquee bgcolor="#000080" height="331" direction="up" scrolldelay="80" scrollamount="2" behavior="scroll" align="top" loop="0">Site Kullanıcıları iÇin Çok iyi bir yukarı kayan yazı örneÄŸi. BU YAZIYI DEÃ,,žİÃ...žTİRİP BU ALANA KODLARINIZI YERLEÃ...žTİREBİLİRSİNİZ<br>The Bloc Zone Security
KirpiX</marquee></strong></font></p>
</DIV>
</BODY>
</HTML>

aho257

yeni konu acmayım dedim arkadaşlar benim toplistler en altta dogal olarak fakat ben onları bi blok olarak makalelerden sonra yerleştirmek istiyorum ama bi türlü olmuyor blok sıralamasında göremedim makaleleri bi şekillde son atılan msjları ve online uyeleride makalelerin altına almak istiyorum böle bi şansım warmı acaba okuduggunuz iÇin teşekkürler

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.