TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 326
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 282
  • Total: 282

Makalelerin BBC şeqline nasıL ulaÅžırım..!

Started by TeNNiSeR, May 02, 2006, 08:38:02 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TeNNiSeR

merhaba arkadaÅŸLar,
tiny'de eklediÄŸim makalalerin mesela bi yerden yazı kopyala yapıştır yapıyorum ve onun stylesini vs alıyor ya hani bunun kodunu nasıL görürüz? normal forum iÇerSindede aynı ÅŸeqilde yazmak iSteSem meSela BBC ÅŸekline nasıL ulaÃ...žırım ..?
düzenle felan dediÄŸimde göStermiyor BBC ÅŸeqlini ulaÃ...žamadım bi türlü varmı BBC sini görmenin bir yolu?
yada HTML şeqlini basitinden BBC ceviren bişiyler varmı biliyormusunuz?

solskajer

bildiğim kadarıyla editörün altında html diye bi buton olduğu ve bu butona basıldığında düzenlemiş olduğun makaleyi html ye Çevirdiği...

TeNNiSeR

o butona bastığımda hide html die buton var işte ona basınca buton yokoluyor bi değişiklik olmuyor sonraSında, yani ben direk o an editördeki mesajın BBC karşılığının basit halini görmek istiyorum sadece yazıların rengini verse o bile yeterli

TeNNiSeR

HTML si iÃ...žimi görmezki, forumun iÇine ordaki ÅŸekilde ekleme yapmak istiyorum Çünkü..

deniz

sorununu tam olarak anlamadım..
sanırım Forum mesajlarını makaleye taşırken problem yaşıyorsun..

bunun iÇin forum mesajını editlemek üzere aÇarsan BBC taglarını da görmüş olursun.. sonra onu o haliyle makaleye kopyala ve yeniden düzenle..

bu işini görür mü ?

TeNNiSeR

cıks diil, tam tersi lazım : )
makalede geliÃ...žmiÃ...ž metin editörü ile mesela kopyalaıp yapıştırılan bir yazı resimli ÅŸekilde Çıkıyor ya hani onun BBC kodunu alabilmem lazım, yani makaleden foruma taşımak istiyorum

deniz

BBC kodları HTML kadar geniş kapsamlı değil.. bu dediğin mümkün değil bu yüzden..

mecburen yeniden düzenlemen gerekir.

TeNNiSeR

biliyoruz o kadar geniÃ...ž kapSama alanı olmadıgını, en azından basitte olSa cevrilmiÃ...ž olsa yeterli, html yi direk bbc koda ceviriyoruz ama geliÃ...žmiÃ...ž ÅŸeklini bbc kabul etmiyor zaten ;)

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.