News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

November 15, 2019, 12:06:05 PM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 189259
  • Total Topics: 20772
  • Online Today: 133
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 42
Total: 42

Author Topic: Lost Classic Stats Blockcode  (Read 523 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dimitar12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Lost Classic Stats Blockcode
« on: October 20, 2019, 04:42:09 AM »
Hello,

I have lost the classic Stats Block code with Members, Stats, Users Online after installing the latest Tiny Portal.

Will appreciate if someone can provide it.

Kind regards,
« Last Edit: October 20, 2019, 06:40:33 AM by lurkalot »

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 1925
    • FJR-club Nederland
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #1 on: October 20, 2019, 05:20:57 AM »
What do you mean you ‘lost’ it? The Stats block is a standard block you can just select as a block type...

Or do you mean a different block?

Do you see the stats block on this site?
Running TP1.6.4 on SMF2.0 at: www.fjr-club.nl

Testing TP on SMF2.0
Testing TP on SMF2.1 RC2
Want to check what php version I am testing on? See: PHP Info

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 6349
    • Camera Craniums
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #2 on: October 20, 2019, 05:25:19 AM »
What do you mean you ‘lost’ it? The Stats block is a standard block you can just select as a block type...

Or do you mean a different block?

Do you see the stats block on this site?

I was about to ask the same, not really sure what Dimitar12 is asking.  The stats block works fine, and so does stats from the user block.  I even went through the snippets just in case it was a custom block code.

Offline Dimitar12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #3 on: October 20, 2019, 05:49:18 AM »
Hello,

Thank you. Yes, everything is working fine. :doh: :)

You can delete or close the topic.

Thanks,
Dimitar

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 6349
    • Camera Craniums
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #4 on: October 20, 2019, 06:41:51 AM »
Thanks, marking solved. 

Still a bit confused as to what happened, but glad whatever it was is working.  ;)

Offline Dimitar12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #5 on: October 20, 2019, 10:29:22 AM »
...well long story. Briefly I reinstalled a new SMF and latest TP as something went wrong when I installed 1.6.4 on my old forum. So I made a new installation and lost the old settings.

Strangely, I don't remember this in 1.6.3, but if a Block is added and "english" language is not ticked in the Edit Block the Block is not appearing. I don't know is this a bug or a feature I don't understand. 

Nevertheless Tiny Portal in an incredible software and I wish you luck in continuing developing it.  O0

Code: [Select]
https://iotbg.eu/index.php

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 6349
    • Camera Craniums
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #6 on: October 20, 2019, 10:51:32 AM »
Ah, I see.  Then you must have "Use language visibility option for blocks?" set to yes in TP settings. that would be the reason for needing the language box ticked on the block. So it will only display for a particular language. 

Offline @rjen

  • Support Team
  • *
  • Posts: 1925
    • FJR-club Nederland
Re: Lost Classic Stats Blockcode
« Reply #7 on: October 20, 2019, 11:00:13 AM »
That makes sense... there was a bug in versions prior to 164, that was fixed...

- fixed language visibility for blocks not working correctly

Indeed the setting that was mentioned did not work properly before. Now if you set the language visibility for blocks option you MUST set the language to show. If you uncheck the language visibility for blocks option the languages set in the block will not matter, the block will always show..
Running TP1.6.4 on SMF2.0 at: www.fjr-club.nl

Testing TP on SMF2.0
Testing TP on SMF2.1 RC2
Want to check what php version I am testing on? See: PHP Info