News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
* * *
TinyPortal on Twitter
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 15, 2018, 04:12:46 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 185531
  • Total Topics: 20546
  • Online Today: 68
  • Online Ever: 383
  • (January 02, 2015, 05:58:49 AM)
Users Online
Users: 2
Guests: 17
Total: 19

Skinz





amazon.com

Author Topic: upgrading v 1.2 to 1.5.1  (Read 339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tino

  • Developer
  • *
  • Posts: 1058
Re: upgrading v 1.2 to 1.5.1
« Reply #10 on: August 12, 2018, 07:20:36 AM »
Glad it worked out for you, if all is well I'll mark this solved.

Spoke too soon. Here's what happens.

I click on the FB share icon at the bottom of my article. It configures the post perfectly showing the correct title and description as designed. When it posts to FB the title changes from "Hockey Rink Guide" to "Maintenance Mode".

LOL, what's up with that!

Maintenance Mode is coming from SMF somehow, I would guess that the Facebook callback is getting returned with Maintenance Mode by SMF for some reason.

Offline tino

  • Developer
  • *
  • Posts: 1058
Re: upgrading v 1.2 to 1.5.1
« Reply #11 on: August 12, 2018, 07:23:41 AM »
I also split the topic as the original question has been answered for the initial poster and this is a different query ( although similar )

Offline jernatety

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
Re: upgrading v 1.2 to 1.5.1
« Reply #12 on: August 13, 2018, 07:11:08 AM »
Glad it worked out for you, if all is well I'll mark this solved.

Spoke too soon. Here's what happens.

I click on the FB share icon at the bottom of my article. It configures the post perfectly showing the correct title and description as designed. When it posts to FB the title changes from "Hockey Rink Guide" to "Maintenance Mode".

LOL, what's up with that!

Maintenance Mode is coming from SMF somehow, I would guess that the Facebook callback is getting returned with Maintenance Mode by SMF for some reason.

So strange. I guess it's progress? Before the upgrade when I clicked on the FB icon at the bottom of my article the page title didn't show up at all. It was the site name, as if I was posting the index page. Now when I click it, it does show the page name but when I post it it changes from the page name to maintenance mode as the title.

Further, if I copy the URL from my article and manually post on FB it's parsed like originally posted before I upgraded to 1.5.1, like it's the site index page, the title isn't recognized at all and is posted as my site name.