News: When asking for support, it helps us and you, if you read the Posting Guidelines

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

October 17, 2019, 05:29:15 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3756
  • Latest: Ocean
Stats
  • Total Posts: 189090
  • Total Topics: 20764
  • Online Today: 68
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 53
Total: 53

Author Topic: TP 1.2 Installation Fail - Not Appearing  (Read 3454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Phasotron Zhuk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 16
TP 1.2 Installation Fail - Not Appearing
« on: December 12, 2015, 01:58:47 PM »
Link to my forum: http://www.gollies.net
SMF version: 2.0.11
TP version: 1.2
Default Forum Language: English
Theme name and version: Core Theme
Browser Name and Version: Firefox 42.0
Mods installed: SMF Gallery Pro,
Related Error messages: None until an uninstall is attempted, then get a bunch of Test failed errors

I uninstalled TP 1.1 first.
SMF package manager indicates that TP 1.2 is installed. The installation indicated all tests had passed.

TP does not appear at all, either on the website, menu or Admin section. I attempted to uninstall it but got the "Test failed" errors below.

1.    Execute Modification    ./index.php    Test failed
      1.    Replace    ./index.php    Test failed
      2.    Replace    ./index.php    Test failed
*    2.    Execute Modification    ./Sources/Load.php    Test failed
      1.    Replace    ./Sources/Load.php    Test failed
      2.    Replace    ./Sources/Load.php    Test failed
      3.    Replace    ./Sources/Load.php    Test failed
*    3.    Execute Modification    ./Sources/Subs.php    Test failed
      1.    Replace    ./Sources/Subs.php    Test failed
      2.    Replace    ./Sources/Subs.php    Test failed
*    4.    Execute Modification    ./SSI.php    Test failed
      1.    Replace    ./SSI.php    Test failed
*    5.    Execute Modification    ./Sources/QueryString.php    Test failed
      1.    Replace    ./Sources/QueryString.php    Test failed
*    6.    Execute Modification    ./Sources/Subs-Editor.php    Test failed
      1.    Replace    ./Sources/Subs-Editor.php    Test failed

I've not progressed from this point leaving TP 1.2 in place in the hope you can help.

Offline illori

  • Administrator
  • *
  • Posts: 2051
Re: TP 1.2 Installation Fail - Not Appearing
« Reply #1 on: December 12, 2015, 03:05:53 PM »
can you ask your host to check your file/folder permissions and make sure that php can modify them?

it sounds like TP did not actually modify the files which is why on uninstall they are failing on all edits.

Offline Phasotron Zhuk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 16
Re: TP 1.2 Installation Fail - Not Appearing
« Reply #2 on: December 12, 2015, 04:55:09 PM »
Thanks. I suspected permissions.

Will have to wait until tomorrow to get onto the host.

According to FTP those files are CHMOD 777

Offline illori

  • Administrator
  • *
  • Posts: 2051
Re: TP 1.2 Installation Fail - Not Appearing
« Reply #3 on: December 12, 2015, 08:02:10 PM »
files should not be 777, they should be 644.

Offline Phasotron Zhuk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 16
Re: TP 1.2 Installation Fail - Not Appearing
« Reply #4 on: December 12, 2015, 10:00:30 PM »
OK. I've never changed them so will check with my host tomorrow. In the meantime I'll try changing them though I've found a few zero byte TP files so obviously something went wrong with the install. The TP 1.2 zip is OK.

Found one problem in that I haven't got permissions to do anything with TP icons/bottompanel.gif and bottompanel_off.gif.The bottompanel.gif is one of the zero byte files. It's OK in the zip but I can't manually copy it across because of the permissions.

Thanks for your attention to this matter.