Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

January 22, 2021, 06:07:46 PM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 191741
  • Total Topics: 20939
  • Online Today: 62
  • Online Ever: 1035
  • (November 26, 2020, 04:45:12 AM)
Users Online
Users: 1
Guests: 34
Total: 35

Author Topic: Template for new post  (Read 6121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sgilleland

  • Guest
Template for new post
« on: December 04, 2008, 07:53:33 AM »
I use 09.8.3

I recently upgraded from 1.1.4 to 1.1.7 and I am not 100% sure that is what has caused my problem..but the only thing I can think of.

In my post.template.php file, I had added this code

Code: [Select]
// The below function prints the BBC, smileys and the message itself out.
if(!isset($context['current_topic']) && empty($context['message'])) $context['message'] = '[red]1. Describe one of your BIG DREAMS:[/red]



[red]2. List some things you already have in place for this BIG DREAM:[/red]



[red]3. List some things you still need for this BIG DREAM:[/red]';
theme_postbox($context['message']);

// If this message has been edited in the past - display when it was.
if (isset($context['last_modified']))
echo '
<tr>
<td valign="top" align="right">
<b>', $txt[211], ':</b>
</td>
<td>
', $context['last_modified'], '
</td>
</tr>';

When your created a New topic, it would show the 3 questions in the box....however, since upgrading, I just have and empty box not the template I need.   I have looked at my post.template.php and it appears to be exactly the same.  In fact, I even replaced it with an old copy before the update.  It appears that it is not the file that is causing my problem.  Any suggestions?  I know this is not a SMF board, however I need this fixed asap and have had it posted on SMF and have not been able to resolve it.

Thanks in advance,
Skip

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: Template for new post
« Reply #1 on: December 04, 2008, 08:48:15 AM »
If you know the code and what file you had it in before you upgraded, why not try and add it back in again ?
Also, this is not a TP question that we do support for, you have to browse to SMF forums to get them to help you out.