Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

February 28, 2021, 05:08:07 PM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 191924
  • Total Topics: 20952
  • Online Today: 74
  • Online Ever: 1035
  • (November 26, 2020, 04:45:12 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 65
Total: 65

Author Topic: New SMF and TP install not showing TP  (Read 1521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bramblefoot

  • Guest
New SMF and TP install not showing TP
« on: September 09, 2008, 12:02:18 PM »
I've read lots of the posts here, and I can't figure out my problem.
http://grandsot.org
default theme.
no mods
different errors on File: Subs-Package.php in Sources folder like not writable or not found.
It is there though.

I have a fresh SMF 1.1.6 install.
After a couple trys, I got the .093 TP installed via package manager.
All tests were successful/passed.
I received a screen giving a rundown on what the installer did.(untitled)
It told me to refresh my forum.
I did and nothing changed.
I looked at admin, and there is no tiny portal section anywhere.(untitled2)
I looked at the language setting, and it is English. that is the only option.

any help is appreciated.
Thanks,
Bill

Offline Ken.

  • Support Team
  • *
  • Posts: 4357
    • Our FamilyForum
Re: New SMF and TP install not showing TP
« Reply #1 on: September 09, 2008, 12:16:02 PM »
Hey Bramblefoot, welcome to TinyPortal.

If you are getting 'not writable' errors then your file permissions are not set correctly. Try using your FTP utility to set the permissions to 777 on the files that the installer is looking for.
What Is A Chmod?


You may end up needing to do a manual install, its not a difficult thing to do and is a great learning tool for knowing more about your forum files.
How do I manually install TinyPortal
" If everything seems under control, you’re not going fast enough." - Mario Andretti
Yesterday When I was Young.

Bramblefoot

  • Guest
Re: New SMF and TP install not showing TP
« Reply #2 on: September 09, 2008, 01:07:31 PM »
while attempting to manually install TP, the index.template.php file doesnt have some of the searched for lines in it.
Im positive i got the right one from the themes/default folder.

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: New SMF and TP install not showing TP
« Reply #3 on: September 09, 2008, 01:52:28 PM »
The SMF Default Core have the strings your looking for, the guide is based of the code in that theme, so you try and search the code again.