News: Welcome to the TinyPortal Support site.

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

September 17, 2019, 09:56:07 PM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3752
  • Latest: Alizee
Stats
  • Total Posts: 188897
  • Total Topics: 20753
  • Online Today: 93
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 40
Total: 40

Author Topic: WTF! Totally Lost!  (Read 3833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DrkSideInc

  • Guest
WTF! Totally Lost!
« on: February 17, 2008, 04:02:58 PM »
This is all done on a test sub-domain called - http://jack.portalworlds.com

1. I installed SMF1.1.3.

2. Then I uploaded all the TP Files and folders.

3. Went to http://jack.portalworlds.com/tp_install.php

4. It didn't work, whole bunch of errors.

5. Came here, looked around, found info on a manual install file.

6. Downloaded the manual install file.

7. Uploaded the manual install file.

8. Went to http://jack.portalworlds.com/manual_tp_install.php

9. It worked. YAY! The file did what it was suppose to.

10. Went to my phpmyadmin, the new tables are there.

11. Went back to http://jack.portalworlds.com nothing has changed, nothing looks different, I cant find any reference to any TP stuff anywhere.

12. Went back to http://jack.portalworlds.com/tp_install.php thinking I still had to run that, it got all error on me again.

13. Came back here, cause I am totally and utterly freaking lost and confused.

14. Wrote this thread.

15. Begged for help.

tick

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #1 on: February 17, 2008, 04:27:19 PM »
Did you make the edits to all the files that need to edited for tp to work.  If now look in the docs section and find the manual install instructions and the file code edits.

DrkSideInc

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #2 on: February 17, 2008, 04:33:54 PM »
Huh?

tick

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #3 on: February 17, 2008, 04:37:31 PM »
Did you make the edits to all the files that need to edited for tp to work.  If now look in the docs section and find the manual install instructions and the file code edits.

DrkSideInc

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #4 on: February 17, 2008, 04:41:32 PM »
Ya I dont really know what that means man. I've been out of the coding/editing/designing world for a long time, hardcore rusty here.

tick

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #5 on: February 17, 2008, 04:46:58 PM »
What I am saying is.   Go to the docs section of this site.   Find the manual install instructions.   In those instructions you will see a part that tells you what files to edit to make the tp mod work.  :)

DrkSideInc

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #6 on: February 17, 2008, 04:51:22 PM »
ok thanks man. I got done what needed to be done, now just to figure out if this is what I really need for what I want to do.

I was talking to my buddy about this idea I had, and he was like ohhhh you need TP, and I was like WTF, and he was like trust me, that is what you need. Well time to see if he was right.

tick

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #7 on: February 17, 2008, 04:54:52 PM »
Cool.  I am sure you will like tp.  The possibilities it gives your site is endless.

DrkSideInc

  • Guest
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #8 on: February 17, 2008, 05:00:06 PM »
So long as it gives me the possibilities I require, I will be happy, but so far I aint seeing how that is going to be possible, but we will see.

Offline Zetan

  • Friends
  • *
  • Posts: 3471
Re: WTF! Totally Lost!
« Reply #9 on: February 17, 2008, 11:35:42 PM »
wow.. nice attitude.