News: When asking for support, it helps us and you, if you read the Posting Guidelines

Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

September 19, 2019, 11:20:31 AM

Login with username, password and session length

Recent

Members
  • Total Members: 3752
  • Latest: Alizee
Stats
  • Total Posts: 188917
  • Total Topics: 20754
  • Online Today: 126
  • Online Ever: 629
  • (November 08, 2018, 01:36:54 PM)
Users Online
Users: 2
Guests: 58
Total: 60

Author Topic: Of course, same error...  (Read 1498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yakker1

  • Guest
Of course, same error...
« on: February 21, 2008, 02:13:35 PM »
"Extreme Newbie" here, please bear with me and maybe answer a couple quick questions if ya don't mind.

I get the same error as many when installing TP...

10.  Execute Modification  ./Themes/default/index.template.php  Test failed

Now I have visited the Mod Instructions section and I'm not sure what to do.  I open the index.template.php file in Notepad and tried to make the revisions but got lost part way down...  can someone send me the revised file?  I've done a search on this error and realize most people's posts get a reply to use the search feature to solve the prob.  I'm just too much of a newb to figure it all out I guess. 

The only other package I have installed with my SMF is SMF Gallery Lite 1.8.1.2 

Can anyone help?  Do I go ahead with the install even though there is an error?  Somehow edit the file afterwards?

Feel free to PM me...

Thanks
Yakker1
« Last Edit: February 21, 2008, 02:47:42 PM by yakker1 »

yakker1

  • Guest
Re: Of course, same error...
« Reply #1 on: February 21, 2008, 02:30:33 PM »
I uninstalled the SMF Gallery Lite, works now... anyone know if I'll bugger anything up should I install the Gallery at a later time?

yakker1
« Last Edit: February 21, 2008, 03:21:11 PM by yakker1 »

tick

  • Guest
Re: Of course, same error...
« Reply #2 on: February 21, 2008, 04:20:04 PM »
Try installing the gallery.   Sometimes the order you install things does make a difference.  Just if you ever uninstall do it in the reveerse order that you installed.

yakker1

  • Guest
Re: Of course, same error...
« Reply #3 on: February 21, 2008, 05:38:41 PM »
Thanks Tick!  I'll try that later... figuring out how to best implement TP on my site right now... so far I find it pretty kick ass!

yakker1