TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 195,994
  • Total Topics: 21,325
  • Online today: 304
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 279
  • Total: 279

Anasayfa Ayarları

Started by albay, November 15, 2007, 01:51:29 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

albay

Arkadaşlar site içeriğimde bulunan resimleri anasayfada göstermek ve konu başlığına tıklandığına resmin bulunduğu konuya yönlendirlmesini istiyorum.Tiny portalı yeni kurdum ama hiç bilgim yok lütfen bu konuda yardım edin.

Derdimi daha iyi anlatabilmek için aşağıdaki resmi ekledim.Resimde görüldüğü gibi ana sayfa açıldığında konuya ait resim görülsün ve okla işaretlediğim kısımdan konu başlığına tıklanınca o konuya gidilmesini sağlamak istiyorum.

bbTURK

ilk önce konu açarken başlık konusunda dikkatli olmanızı rica ediyorum. daha önce tuxie ve denizde dile getirmişti. "lütfen" "yardım" "acil" gibi sözcükleri başlıklarda kullanmayalım.

ÅŸimdi
tinyportal ayarlından önsayfa ayarlarına gel.
burada sadece forumu seç ve sayfanın aşağısında forum mesajlarını göster olacak. burada forumda gözükmesini istediğin 4 bölümü seç. böylece seçtiğin bölümlere eklenen konuların ilk mesajları anasayfada gösterilir. mesajdan kaç karakterin gösterileceğinide buradan ayarlayabilirsin.

albay

Öncelikle konu başlığı için özür dilerim.Sanırım insanın başı sıkışınca biraz bencilce davranıyor.Bundan sonra daha dikkatli olurum.

Yaptığınız açıklama ve yardım içinde ayrıca teşekkür ederim.Henüz uygulama fırsatım olmadı.Bahsettiğiniz şekilde düzenleme yapıp umarım olumlu sonuç alırım.

Herkese iyi çalışmalar.

McCOY35

peki bu şekilde seçinde ana sayfada gözüküyor bunu sadecde bugun gönderilen mesajlar yada son 10 konu şeklinde ayarlayabilmemmiz mümkğnmü yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bbTURK

sitene baktım son 5 konu gözüküyor bunun sayısını 10a mı çıkarmak istiyorsun?

McCOY35

Quote from: bbTURK on November 15, 2007, 05:56:47 PM
i

ÅŸimdi
tinyportal ayarlından önsayfa ayarlarına gel.
burada sadece forumu seç ve sayfanın aşağısında forum mesajlarını göster olacak. burada forumda gözükmesini istediğin 4 bölümü seç. böylece seçtiğin bölümlere eklenen konuların ilk mesajları anasayfada gösterilir. mesajdan kaç karakterin gösterileceğinide buradan ayarlayabilirsin.
bu şeklide yaptığğımda seçilen kategorideki bütün konular çıkıyor o zamnada da bana göre kötü oluyor

ben saÄŸ blokta gözüken son on konuyu orta bloÄŸa alıp o ÅŸekilde çalışmasını istiyorum bunun  bir yolu var mı acaba

bbTURK

php blok oluÅŸtur ve bu konudaki kodlardan birini dene.

McCOY35

tamam teşekkür ederim bu istediğime çok yakın oldu ellerine sağlık

bbTURK

işini halletiğine sevindim ama iki kodda benim değil birini SSI yi kimler geliştirdiyse onlar diğerinide bloc yapmış ve alp türkçeye çevirmiş herhalde.

McCOY35

Olsun şimdi böle daha zengin ve kaliteli durdu sayfa yardımın için saol

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.