TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

Members
Stats
  • Total Posts: 196,004
  • Total Topics: 21,330
  • Online today: 845
  • Online ever: 8,223 (February 19, 2025, 04:35:35 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 178
  • Total: 178

tiny portalda streaming

Started by GladYatoR, April 23, 2007, 09:14:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GladYatoR

bu konuda smf nin kendine ayit modları var google ve youtube gibi yerlerden konulara video eklenebiliyor
fakat bunun tiny portala uyarlanmış bir eklentisi varmı yani forum haricinde tiny portalda makale ekleme bölümü ve daha oluşturulmayan linkler, galeri özelliği gibi

Mutefekkir

linkler bölümünü kendiniz oluşturabilirsiniz....
Galeri derken ne demek istediginizi pek anlamadım..
makale ekleme bolumu tiny portalda zaten var... ''Articles'' makale demek zaten...

GladYatoR

hata bende biraz karışık anlatmışım
demek istediğim olay portala veya foruma entegreli share script olayı video oynatabilmek için

mesajlarda oynatabiliyrun diyeceksin fakat benim demek istediÄŸim

http://mavitm.com/forum/index.php?action=video  burdaki gibi

bbTURK

bu site senin mi altında GladYatoR yazıyor eğer seninse sormak istediğini anlamadım smf ye mod olarak kurulması veya tp de modül olması ne farkeder

birde eğer senin sitense bu böyle bir mod görmedim bu modu açıklar mısın nasıl ulaşabilirim

GladYatoR

Quote from: bbTURK on August 05, 2007, 08:33:43 PM
bu site senin mi altında GladYatoR yazıyor eğer seninse sormak istediğini anlamadım smf ye mod olarak kurulması veya tp de modül olması ne farkeder

birde eğer senin sitense bu böyle bir mod görmedim bu modu açıklar mısın nasıl ulaşabilirim

site benim ve o modu ben kendim yaptım daha doğrusu fazla zaman kaybetmeyeyim diye galeri modunu fena bir şekilde editledim ve kendim geliştiriyorum

smf ye mod olması veya tp ye modul olması kompile siteye entegre olması açısından fark eder
yoksa bir ara kendimce harici bir video scripti yazdım onada şuradan >>bakabilirsin<<

işin açığı ben fazla zaman bulamıyorum müsayit bir zamanım olsa bu dediklerimi kendimde yapabilirim
fakat hali hazırda varken birde ben uğraşmayayım olanla idare edeyim dedim

bbTURK

bilmiyorum gören duyan kullanan var mı ama benim bildiğim ne tp de nede smfde böyle bir mod modül yok.

GladYatoR

Quote from: bbTURK on August 06, 2007, 09:38:27 PM
bilmiyorum gören duyan kullanan var mı ama benim bildiğim ne tp de nede smfde böyle bir mod modül yok.

teşekkürler bbTURK
benden önce hareket eden olmazsa galiba bu modulu ben yazıcam

This website is proudly hosted on Crocweb Cloud Website Hosting.