TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

February 24, 2024, 02:13:31 AM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3,881
  • Latest: fords8
Stats
  • Total Posts: 195,062
  • Total Topics: 21,208
  • Online today: 49
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 58
  • Total: 58

user block not login

Started by marcosbr3, July 24, 2020, 04:35:57 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marcosbr3


lurkalot

A couple of questions for you first,

How old is the version of 2.1 you're using and where did you download it from?

What version of TinyPortal are you running? Do you only get the error when logging in via that TinyPortal user block?


marcosbr3

nightly(github) smf2.1 and TinyPortal 1.6.7.
clean test forum. But I have already tested it in 2 other forums.

I'm from Brazil and I use a translator!

@rjen

I am seeing the same on Tp 2.0.0 with recent SMF 2.1 build... not sure why this is happening though
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

lurkalot

Quote from: @rjen on July 25, 2020, 09:03:58 AM
I am seeing the same on Tp 2.0.0 with recent SMF 2.1 build... not sure why this is happening though

Not sure but might have something to do with the fix for this from 19 days ago. "token error on incorrect password" https://github.com/SimpleMachines/SMF2.1/issues/6127


@rjen

May be a clue, but the SMF issue and fix do not make the user block work again: I get the same error without and with the fix...
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

lurkalot

I'm wondering if we need to add the (some) code to our own login form, like we had to with the session check issue way back.  To be honest I don't know.

@rjen

I don't know either, cannot find what's wrong, maybe tino has an idea
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

lurkalot

Quote from: @rjen on July 25, 2020, 10:54:07 AM
I don't know either, cannot find what's wrong, maybe tino has an idea

Yep I agree maybe one for Tino.  ;)

I just checked my last test site build 14 June, and it also spits that error on page when logging in from the TP user block.

lurkalot

I have submitted this issue on GitHub https://github.com/Tinyportal/TinyPortal/issues/679

marcosbr3, thank you for bringing this to our attention.  ;)