TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

July 21, 2024, 08:47:44 AM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 195,333
  • Total Topics: 21,233
  • Online today: 103
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online
  • Users: 1
  • Guests: 41
  • Total: 42
  • @rjen

Add Wikipedia To Your Site.

Started by Xarcell, April 26, 2006, 12:19:32 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Xarcell

I figured it out, I had to edit the links within the file. But still, I still have the same problem. Whne i view the information, it is not within TP/SMF.

Xarcell

Any other ideas?

An iframe just doesn't work good.

Xarcell

Maybe I should try a dynamic iframe.

stormlrd

this is weird x because it works fine on mine.

Thats a totally fresh install of rc2 and v86 done yesterday, that burgundy theme was added yesterday. There are no mods on the forum other than tp. I uploaded the html and the a.php directly to the root of that test forum.

I created a php block with this exact info in it:

require("/home/stormlrd/public_html/RC2/SSI.php");
require('/home/stormlrd/public_html/RC2/a.php');

i changed nothing on the topics.html

I changed the top and bottom of the a.php to this exactly:


<!!!! You may customize until the next horizontal line///////////////////!>
<?php
require("/home/stormlrd/public_html/RC2/SSI.php");
global 
$context$settings$options$txt;
echo 
'
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'
$settings['theme_url'], '/style.css?rc2" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'
$settings['default_theme_url'], '/print.css?rc2" media="print" />';

echo
' <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center" width="95%" class="tborder">
          '
;
echo
' <tr class="windowbg2">
<td  valign="middle" align="center" class="catbg" style="border-width: 1px 0 0 0; font-size: smaller;">'
;

// Show the menu here, according to the menu sub template.
ssi_menubar();

    echo 
'</td></tr><tr class="windowbg"><td  valign="middle" align="left" class="windowbg" style="border-width: 1px 0 0 0; font-size: smaller; padding: 10px 10px 10px 10px;">';

?>

<!///////////////////////// leave this alone/////////////////////////////////!>


bottom:


<!///////////////////////// begin customizing again /////////////!>
<?

echo '</td></tr></table>';
echo '
<br />';



?>


so Im not sure why yours is not working at all.

Please note i call the ssi twice once in the phpblock and once on the a.php file it has to be in both places or you get that 2nd error you got.

Xarcell

I don't think we are on the same page here.

Ok, I have mine working just like yours. I've done it 2 different ways. However, when you click astrology, it does not show up within TP, with top blocks, left or right blocks, etc...


stormlrd

got a link bro? let me see what your trying to do because mine shows style sheet on all

problem with using the ssi is that it puts the page in a block like iframe with a second menu bar the only other thing i can think of is doing as some sort of iframe but i think thats more trouble than its worth. I think a return link to the forum would probably be best rather than the menubar that way its runs as a separate entity

Xarcell

Show stylesheet on all and showing within TP is 2 different things.

stormlrd

lol ok so exactly what are you wanting bro? I'll help but need to know what exactly you want.

Xarcell

I don't know how to explain it any better.

Every since link within you click within the pedia should load within TP with blocks and all, without using an iframe.

stormlrd

ok I see what you want now let me think on it