TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

July 20, 2024, 05:34:20 PM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 195,333
  • Total Topics: 21,233
  • Online today: 133
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online
  • Users: 1
  • Guests: 81
  • Total: 82
  • @rjen

8: Undefined index: QUERY_STRING File: Integrate.php Line: 38

Started by thedukeisnotdead, November 28, 2020, 06:36:20 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thedukeisnotdead

Link to my forum: http://www.the-new-lair.com/forum/
SMF version: 2.0.17
TP version: 2.0.0
Default Forum Language: english
Theme name and version: BR Finale 2011 by, Crip
Browser Name and Version: Safari
Mods installed:
TinyPortal   2.0.0,
Simple Audio Video Embedder   5.1.5,
SMF Arcade   2.6.3,
SMF Gallery Pro   9.0beta2a     
Related Error messages:    
Guest
Today at 01:22:32 AM
Type of error: Undefined
http://the-new-lair.com/index.php?
8: Undefined index: QUERY_STRING
File: /hermes/bosnaweb23a/b64/apo.ladyd/forum/TinyPortal/Integrate.php
Line: 38

@rjen

Hi,

thanks for the report. I changed your report a little to make the error log section readable.

I have not seen that error before anywhere, but when I visited the link you posted (http://www.the-new-lair.com/forum/) I am not finding any forum. The forum seems to run fine at http://www.the-new-lair.com.

Did you move the forum from subdomain forum to the root recently? If so was that before or after you got this error?
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

tino

I think they have QUERY_STRING disabled in their security settings for Apache/nginx.

I'll add a check to make sure it's set.

@rjen

Quote from: tino on November 28, 2020, 11:37:19 AM
I think they have QUERY_STRING disabled in their security settings for Apache/nginx.

I'll add a check to make sure it's set.

I would expect that to give more issues then just in TP?
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl

tino

Quote from: @rjen on November 28, 2020, 11:55:17 AM
Quote from: tino on November 28, 2020, 11:37:19 AM
I think they have QUERY_STRING disabled in their security settings for Apache/nginx.

I'll add a check to make sure it's set.

I would expect that to give more issues then just in TP?

This is in QueryString.php

<?php
    
// Get the correct query string.  It may be in an environment variable...
    
if (!isset($_SERVER['QUERY_STRING']))
        
$_SERVER['QUERY_STRING'] = getenv('QUERY_STRING')


This is after we do our checks as we want to rewrite things before cleanRequest is called. So it's filled in that way.

@rjen

So it is fixed for 2.0.1, but it would be nice to get a confirmation from the OP... I cannot reproduce the issue
Running Latest TP on SMF2.1 at: www.fjr-club.nl