Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

November 28, 2022, 11:20:31 AM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3853
  • Latest: tty456
Stats
  • Total Posts: 193616
  • Total Topics: 21104
  • Online today: 44
  • Online ever: 3540
  • (September 02, 2022, 06:38:54 PM)
Users Online
Users: 1
Guests: 38
Total: 39

Author Topic: articles not displaying for guests  (Read 4465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ~FS~grizz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
articles not displaying for guests
« on: March 14, 2013, 05:19:43 PM »
I hope I have this right, articles are under TinyPortal menu now, so I am asking right place for help, I think.

Link to my site: http://www.danaxdaxw.com
SMF version: SMF 2.0.4
TP version: TP 1.107
Default Forum Language: English ISO-8859-1
Theme name and version: CITIEZ by DZINERSTUDIO
Browser Name and Version: CHROME Version 25.0.1364.97 m, FireFox V 18.0.2, IE V 9.0.8112.16421
Mods installed: TP 1.107 and Picasa Gallery Viewer
Related Error messages: no specific message

I have checked settings several times and looked in Features & Options, Server Settings, Membergroup Permissions,
as well as Tinyportal settings, Article and Category settings.

I need guests to be able to see two categories and the articles within, they are linked in the menu.
As a guest on a computer that has not logged in and previously loaded the article page:
* I can click on link
* address bar displays linked article page
* page does not load, stays on current page and browsers show broken link icon

If I register or log in, once logged in all the broken link articles now display correctly.

What have I missed?
or
Can someone help me find what I should be looking into?
« Last Edit: March 16, 2013, 10:12:43 AM by lurkalot »

Offline IchBin

  • Friends
  • *
  • Posts: 16231
Re: articles not displaying for guests
« Reply #1 on: March 15, 2013, 11:35:04 AM »
What are your settings for what to display on the frontpage? A screenshot of the category permissions and a link to articles that aren't displaying for guests would help too.

Offline ~FS~grizz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
Re: articles not displaying for guests
« Reply #2 on: March 15, 2013, 01:47:54 PM »
I have only forum posts selected showing on home page.
For category and article settings I choose select all, so all groups including guests can see the articles.

The articles are linked in the menu, I have edited it to include buttons and sub-buttons for "About Us" and "Legends"
Under the "About Us" menu in sub-button list I can click on "Staff" (I have done this for the screenshots)

If I am logged in as any user or admin, I see the page reload and the article is displayed.
If I am a guest, I should be able to see the article still - but it changes the address to include a session ID and page number but does not display the article.

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7415
    • Camera Craniums
Re: articles not displaying for guests
« Reply #3 on: March 15, 2013, 02:26:12 PM »
Try turning off

Admin > Configuration > Features and Options > General > Search engine friendly URLs

And see what happens.

Offline ~FS~grizz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
Re: articles not displaying for guests
« Reply #4 on: March 15, 2013, 02:54:41 PM »
awesome!
that did it!!!
I was wondering if it was something to do with how the address bar changed

thanks....

Offline lurkalot

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7415
    • Camera Craniums
Re: articles not displaying for guests
« Reply #5 on: March 16, 2013, 10:12:28 AM »
awesome!
that did it!!!
I was wondering if it was something to do with how the address bar changed

thanks....

You're welcome, thanks for letting us know.  Marking solved.  O0