Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

February 04, 2023, 09:10:57 PM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3856
  • Latest: Bixby
Stats
  • Total Posts: 193960
  • Total Topics: 21131
  • Online today: 56
  • Online ever: 3540
  • (September 02, 2022, 06:38:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 36
Total: 36

Author Topic: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta  (Read 2655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ElShotte

  • Guest
Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« on: May 29, 2008, 04:12:20 PM »
Hey guys, this is the 2nd SMF/TP site I am doing, and apparently, it has to be in Polish. So here's the story. Downloaded SMF 1.1.5, installed, Converted DB to UTF-8, installed Polish UTF-8 files for SMF 1.1.5, switched the language, looks good. Installed TP 1.0.5, installed the Polish UTF-8 language files, and all the accents are bad, like there's a paragraph sign for one of the letters and whatnot. If I download the TP 0.9.8 Polish UTF-8 language files, rename them to add "-utf8" after "polish" in the file name, they work, EXCEPT in the admin section, there are 2 links displayed under TP and blank space where the rest should be. Can anyone give me some insight and help me figure out how to fix this problem? Thanks.

Oh, and keep up the good work with TP. Cheers.

EDIT: I just opened the new language files in Notepad++, and the weird accents are there, so that seems to be the problem.
« Last Edit: May 29, 2008, 04:25:23 PM by ElShotte »

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #1 on: May 29, 2008, 11:33:37 PM »
There are a new Polish language pack in here spmewhere,i forgot to upload it.
I will do a search for it and update the package later on to day. It's the uft 8 package you have problems with right ?

ElShotte

  • Guest
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #2 on: May 30, 2008, 07:26:57 PM »
Yes man, and like I said, the files are bogus themselves, so I reckon you could just do Find and Replace of the bogus accents if ya can't locate your new ones. :)

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #3 on: May 31, 2008, 03:03:41 AM »
Womman i am and i will replace them, I didnt make them so i have to trust the one that made them for us.
I will tend to it to day.

ElShotte

  • Guest
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #4 on: May 31, 2008, 10:58:32 AM »
Thanks man, much appreciated.

Offline G6Cad

  • Friends
  • *
  • Posts: 12643
    • FamiljeGodis
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #5 on: May 31, 2008, 11:00:42 AM »
The file in the download section is now replaced with the new file made by ramelof

Offline Nolt

  • Beta Tester
  • *
  • Posts: 301
    • Wizzi
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #6 on: May 31, 2008, 12:12:51 PM »
Hi, here are the polish translated files.
http://www.tinyportal.net/index.php?topic=23175.0

Always new files you can find on my site in download section.

ElShotte

  • Guest
Re: Problems with Polish language files, TP 1.0.5Beta
« Reply #7 on: June 07, 2008, 07:53:39 PM »
G6, the files by ramelof are the ones with the bogus accents, you need to replace them with Nolts/