Login  |  Register
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

December 03, 2022, 11:05:00 PM

Login with username, password and session length
Members
  • Total Members: 3853
  • Latest: tty456
Stats
  • Total Posts: 193625
  • Total Topics: 21107
  • Online today: 118
  • Online ever: 3540
  • (September 02, 2022, 06:38:54 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 66
Total: 66

Author Topic: installed tp0983 but have some error.  (Read 13062 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zetan

  • Friends
  • *
  • Posts: 3471
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #20 on: February 08, 2008, 05:28:35 AM »
Your site is in English UTF-8.

Quote: Unable to load the 'TPortal.english-utf8' language file.

Please download the TP UTF-8 Language pack.. the link I posted earlier has the Language Packs link.

Follow the instructions in that topic..


I cannot do it here at work, uploads are blocked.

ohmx

  • Guest
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #21 on: February 08, 2008, 05:47:33 AM »
i cant find the english pack

ohmx

  • Guest
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #22 on: February 08, 2008, 06:06:34 AM »
i cant find the english utf8 languages in the downlaod sections!!! anyone pls reply !!!

ohmx

  • Guest
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #23 on: February 08, 2008, 06:08:48 AM »
i nid the english utf8 pack anyone pls upload it here ?? or i am leaving here giving up ! byes

Offline Zetan

  • Friends
  • *
  • Posts: 3471
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #24 on: February 08, 2008, 06:09:26 AM »
Patience..
Things have been moved around, TP has moved and I can't find it either.

And it's rude to keep bumping your posts.

i nid the english utf8 pack anyone pls upload it here ?? or i am leaving here giving up ! byes

Ok.. leave. I will happily lock this topic and not waste my lunch time with this any longer.

Offline Crip

  • Jesus Inside.
  • Themes
  • *
  • Posts: 4168
  • Theme Support
    • Cripzone
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #25 on: February 08, 2008, 06:10:54 AM »
Just do a thorough Search for it..
I have become comfortably numb!

Cripzone | Crip's Free 2.0.2 Themes


Offline Zetan

  • Friends
  • *
  • Posts: 3471
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #26 on: February 08, 2008, 06:13:53 AM »
http://www.tinyportal.net/index.php?action=tpmod;dl=get756

While you play with that, I'm going for my lunch.

ohmx

  • Guest
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #27 on: February 08, 2008, 07:21:03 AM »
thanks but where do i have to upload it ? edit : nvm thanks i figured it out. its alright now thanks tp team (:
« Last Edit: February 08, 2008, 07:24:18 AM by ohmx »

Offline Zetan

  • Friends
  • *
  • Posts: 3471
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #28 on: February 08, 2008, 07:31:05 AM »
Thats great  8)

I would check your error log though.. as another package seems to be causing a few:
8: Undefined index: smftags_admin

I'll mark this as Solved.

ohmx

  • Guest
Re: installed tp0983 but have some error.
« Reply #29 on: February 08, 2008, 07:43:56 AM »
wait wait i got this error http://overcoders.info/index.php look its say tportal something