TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

July 21, 2024, 03:28:26 PM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 195,333
  • Total Topics: 21,233
  • Online today: 103
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online
  • Users: 1
  • Guests: 68
  • Total: 69
  • @rjen

Having trouble using a £ sign?

Started by blink2010, March 11, 2011, 06:29:58 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blink2010

i have added paypal buttons on my site and all works great.  I added a paypal button in an article with a drop down option but paypal are giving me errors because weird text is appearing before the £ sign??  its a weird A type sign.  This is stopping the button working?

I have searched SMF & TP but I can't see anything.

Any help?

Freddy

Try using :

£

To show the pound sign.

blink2010


Lesmond

What code are you using, could you post it here. using the  [code]code here[/code] tags

Or try £ which is the HTML Number for the £ sign

blink2010


<font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">
</font></b></font></font><div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc"><br>Toddy's Detecting Digs</font></b></font></font></div>
<div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">Â&nbsp;</font></b></font></font></div>
<div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">Â&nbsp;</font></b></font></font></div>
<div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">Â&nbsp;Are Proud </font></b></font></font></div>
<div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">Â&nbsp;</font></b></font></font></div>
<div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">Â&nbsp;</font></b></font></font></div>
<div align="center"><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><font size="7"><b><font color="#0000cc">To Present<br><br><br></font></b></font></font><img style="width: 283px; height: 190px;" alt="" src="tp-images/1uidsaltire-l.jpg" border="none"><br><br><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#cc0000" size="4"><br><font size="5"><b>THE BIG SCOTTISH RALLY <br><br><font color="#ff6600">ANCIENT </font></b></font></font><font style="font-family: 'Times New Roman',Times,serif;" color="#ff6600" size="4"><font size="5"><b>LINLITHGOW <br><br></b></font></font><font style="font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;" color="#cc0000" size="5"><b>Weekend 30th Sept</b></font><font color="#cc0000"><font size="5"><span style="font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;"> </span></font><font style="font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;" size="5"><b>- 1st, 2nd &amp; 3rd Oct 2011<br></b></font></font><pre style="margin: 0pt; padding: 0pt;"><code class="bbc_code"><br></code></pre><br><br><br><br><br><img style="width: 877px; height: 442px;" alt="" src="tp-images/1uidlinlithgow-palace-close-up.jpg" border="none"><br><br>Linlithgow Palace stands on a low green promontory overlooking a small inland loch. The name Linlithgow means <br></div>


I am using the WYSIWYG editor? and as you can see these Â&nbsp; keep apearing

Lesmond

#5
So where the Â&nbsp; is should that be a pound sign?

With this sort of code? Html its best not to use in the editor

this is what I see if I change them all to the £


blink2010

I don't know whats going on with it?  I can't put a £ sign in and it ends up with one of those funny (A )s in front

lurkalot

Quote from: blink2010 on March 11, 2011, 10:29:56 PM
I don't know whats going on with it?  I can't put a £ sign in and it ends up with one of those funny (A )s in front

Did you try turning off the editor as Les suggested above? Tinyportal / Article settings / Use the WYSIWYG editor. yes / no.   

The editor has been known to cause problems. ;)

blink2010

nope every time I create a HTML article and use the £ this is what it ends up looking like on the live article. Ã,£

blink2010

sorry I don't know if I am allowed to post the link to another site that has the soloution but I don't know how to change the editor settings?

http://forums.opensuse.org/archives/sf-archives/archives-software/327903-how-do-i-get-rid-before.html

IchBin

What language and character set are you using on your forum? Also, what is your database character set?

blink2010

Hi Ichbin

    * Server: Localhost via UNIX socket
    * Server version: 5.0.91-community
    * Protocol version: 10
    * User: *******@localhost
    * MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8)



I am using English on the forum.  I don't know where to find the character set in the smf admin?

blink2010

Sorry I just found this post.  I will come up with another solution for now. Thanks for a great portal. O0

http://www.tinyportal.net/index.php?topic=33678.0

blink2010

Hi just to let you know I run

1.1.13 smf & 1.0RC1

I sorted the issue by converting the Database & Data to UTF-8 via the Admin CP . Remember to select it from the drop down box. :-\ O0

Regards

Blink

IchBin

Awesome. Glad that fixed it for you.