TP-Docs
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 Icon
TP on Social Media

Recent

Welcome to TinyPortal. Please login or sign up.

July 21, 2024, 07:36:05 AM

Login with username, password and session length
Members
Stats
  • Total Posts: 195,333
  • Total Topics: 21,233
  • Online today: 103
  • Online ever: 3,540 (September 03, 2022, 01:38:54 AM)
Users Online
  • Users: 0
  • Guests: 58
  • Total: 58

sorteren in de downloads manager

Started by ConnyM-2, March 16, 2008, 08:49:48 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ConnyM-2

ik heb een vraagje....waar ik al een tijdje mee zit.

in mijn forum...hebben we de downloads manager ook draaien....we hebben veel folders en sub folders....maar als je dan kijkt naar het resultaat....is het niet gesorteerd.

Ik heb overal gekeken in de settings om iets te vinden waarmee ik er voor kan zorgen dat het op alphbetische volgorde is gesorteed...want het is nu maar een rommeltje....maar ik heb niets kunnen zinden.....voor admin....ziet het er prima uit....netjes alfabetish ...maar voor de leden is het een puinhoop en kunnen ze maar moeilijk de juiste folder vinden.

zie ik iets over het hoofd? kan ik iets doen in admin....in de settings...om er voor te zorgen dat de folders niet alleen in admin netjes gesorteerd zijn...maar ook in het forum?

Weet iemand daar iets op?

forum: www.thezonegroups.com  dan...als je registreerd als lid....de "Safe Tubes Zone" sections...in het menu in tiny portal. Als je daar kijkt kun je zien wat een rommeltje het is.

ConnyM-2

dus niemand weet het antwoord op mijn vraag?

ConnyM-2

oh my....wat voor een help desk forum is dit?  nog geen antwoord.  niet eens een "ik weet het niet" lol  niet te geloven.

G6Cad

I dont quite understand your language, only part of it.
And from your last post you seem unhappy with the support given yo you.
Our International support are very limited and are based on other members to this site, we dont have any staff members helping in this board.
The forum and support given on this site is primary in English, so if you can and want help fatser, please look in the English forums and see if that can help you somehow.  :)

ConnyM-2


burglar

i said same thing on the smf site "G6" coz i have a little less time to be here for a while...

Conny ik heb hier en daar gekeken in de engelse secties en overal wordt verwezen dat deze optie in een volgende release zijn.
dus even wachten voor de alphabetishe volgorde ;)

chen23

Ihre info Themen macht es neu lernen, in meinem Kopf, aber ich kann nicht beheben dieses Problem, das ich kaufen ein Handy keine Garantie, wenn ich sehe, der Speicher es soo weird, und ich kaufe in einem billigen Preis ist das Telefon sind schmuggeln oder nicht, geben Sie mir mehr Ideen über diese Probleme.